Nieuws

PanelSeT SFN van Schneider Electric is nu beschikbaar!

PanelSeT SFN Schneider Electric
PanelSeT SFN van Schneider Electric is nu beschikbaar!
De nieuwe generatie vloerstaande behuizingen PanelSeT SFN is de verbeterde versie van de Spacial SF. Doordat de accessoires en de bevestigingspunten van de SFN en SF behuizingen gelijk zijn gebleven zijn ze 100% uitwisselbaar en koppelbaar.

Schneider ElectricDe nieuwe generatie vloerstaande behuizingen PanelSeT SFN is de verbeterde versie van de succesvolle Spacial SF. Doordat de accessoires en de bevestigingspunten van de SFN en SF behuizingen gelijk zijn gebleven zijn ze 100% uitwisselbaar en koppelbaar.

Duurzaam

De PanelSeT SFN is gemaakt van 50% gerecycled staal en vervaardigd met duurzame energiebronnen, hierdoor is de CO2-uitstoot met 34% vermindert. Dit kunnen we aantonen met een document, een zogenaamd PEP materiaal paspoort. Documenten als deze komen van pas bij het maken van een duurzaamheidsrapportage conform de regelgeving CSRD. PanelSeT SFN is klaar voor de toekomst en speciaal ontworpen met het oog op de milieuvoorschriften. Het beschikt ook over een milieuvriendelijke verpakking met 80% gerecycled karton en bijna geen plastic.

Robuust en flexibel

Met een nieuw uniek gepatenteerd frameontwerp met een geschroefde structuur is de flexibiliteit gehandhaafd gebleven. De configuratie kun je aanpassen op de beschikbare ruimte. Het is gemakkelijk een deur en een zijpaneel te verwisselen en de deuren kunnen aan elke zijde geplaatst worden. Tevens is het frame net zo sterk of sterker dan een gelaste constructie en bestand tegen een statische belasting tot 1500 kg. Het hijsen van dit gewicht is ook geen probleem. Het zegt voornamelijk iets over de stijfheid van de behuizing om vervorming tegen te gaan.

Efficiënt

Een doordacht systeem zorgt voor installatiegemak en tijdswinst.

Met de halfgesloten deurscharnieren is verwijdering van een deur zeer eenvoudig geworden, hierdoor kun je zeer snel een deur ombouwen van links- naar rechtsdraaiend of andersom.

Eenmansmontage

De montage van de montageplaat is sneller en veiliger geworden dankzij een quick-fix beugel, de installatie ervan vergt minder mankracht en kan eenvoudiger door één enkel persoon gedaan worden.

De bouten van bijvoorbeeld de zijpanelen zijn geborgd, zodat je ze niet kunt verliezen. Hierdoor is eenmansmontagemogelijk.

Handige software

Dankzij verschillende software tools wordt het ontwerpen van besturingspanelen eenvoudiger. Met SEE electrical kan je ook ProClima berekeningen voor klimatisering. Met deze software kan je geautomatiseerd bedradingsschema's en materiaallijsten genereren.

Meer weten over de PanelSeT SFN van Schneider Electric?