Nieuws

Maak gebruik van de uitgebreide technische kennis van onze IAD Masters

IAD Masters
De IAD Masters van Van Egmond Groep zijn je graag van dienst
Drie medewerkers van Van Egmond Groep zijn gepromoveerd tot IAD Masters, dat wil zeggen dat ze uitgebreid getraind zijn op alle productgroepen van Schneider Electric en je met hun uitgebreide technische kennis graag van dienst zijn.

Industrial Automation Distributor

logo Schneider ElectricSinds juni 2019 is Van Egmond Groep Schneider Electric’s eerste, gecertificeerd Industrial Automation Distributor. In dit succesvolle partnerschap bundelen we onze krachten om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn in hun industriële projecten, samen de markt te verkennen en continu te zoeken naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om de beste industriële automatiseringsoplossingen te blijven bieden.

Lees hier het volledige artikel over het IAD partnerschap van Van Egmond Groep met Schneider Electric.

IAD Academy

Onze Sales en Industriële Automatisering afdelingen worden door Schneider Electric speciaal getraind en gecertificeerd op basis van technische know-how, segmentkennis en marktontwikkelingen middels de IAD Academy. In dit opleidingsprogramma zijn onze industriële specialisten getraind om hun competenties te verbeteren en om klanten nog beter te begeleiden naar Industrie 4.0. Via uiteenlopende e-learnings en online trainingen vergroten onze medewerkers hun kennis van het gehele product portfolio van Schneider Electric.

.

 

IAD Masters

Met gepaste trots kunnen wij melden dat drie van onze medewerkers het hoogste niveau van de IAD Academy hebben afgerond en zijn hiermee benoemd tot IAD Masters. Peter Udo, Accountmanager en William Vermij en René Huizinga, beide Technisch specialist bij Van Egmond Groep, investeerden vele uren in het volgen van maar liefst 15 e-learnings, het succesvol afronden van 10 testen en als afsluiting te slagen voor de jaarlijkse test met een minimale score van 75%.

Half december 2020 werden Peter, William en René via Teams officieel benoemd tot IAD Masters en ontvingen zij vol trots hun certificaat.

.
.

Onze IAD Masters staan voor je klaar!

Met hun verworven technische kennis staan onze IAD Masters met raad en daad voor je klaar. Ze denken graag met je mee over jouw industriële automatiseringsuitdagingen om samen tot de beste oplossing te komen.

Ben jij op zoek naar hulp bij jouw
industriële automatiseringsvraagstuk?