Nieuws

Ontdek het ABB Lite Panel

ABB Lite Panel
Ontdek het ABB Lite Panel
Het ABB Lite Panel is een geavanceerd HMI-scherm waarmee u maximaal 28 elektrische componenten gelijktijdig kunt monitoren en besturen.

abbHet ABB Lite Panel is een geavanceerd HMI-scherm waarmee je maximaal 28 elektrische componenten gelijktijdig kan monitoren en besturen. Door een rechtstreekse aansluiting op het lokale communicatienetwerk, kunnen hun data als digitale twin worden gepresenteerd via vooraf gedefinieerde sjablonen. ABB Lite Panel wordt met name toegepast in de commerciële, de infrastructuur-, industrie- en maritieme branche.

Veiligheid en beveiliging 

Met het Lite Panel is het mogelijk om componenten op veilige afstand van vermogenssecties te monitoren en besturen. Daarmee wordt het risico op ernstige incidenten lager. Bovendien zijn foutdetectie en datadiagnose mogelijk.

Eenvoudig te installeren

Het Lite Panel is snel te monteren en door de aanwezige templates eenvoudig te configureren. Dankzij de Plug & Play-architectuur wordt het netwerk gescand, waarbij de beschikbare digitale componenten snel en eenvoudig worden herkend.

Energie-efficiëntie

De bewaking van assetstatus, energie en vermogenskwaliteit via een HMI voor efficiëntere datacollectie zorgt ervoor dat je 70% minder tijd kwijt bent bij elektrische ruimten. Daarnaast ontvang je verbeterde analyses voor besparingen.

Tijdbesparende interface

Via het lokale beveiligde netwerk zijn tot 28 digitale twins beschikbaar via één interface. De centrale uitlezing bespaart bovendien tijd: het opnemen van meterstanden en statussen van de verschillende componenten behoort tot het verleden. 

Meer weten over het ABB Lite Panel