Nieuws

Nieuwe optie Van Egmond Groep Portal: Webselectie

e-Commerce

Eenvoudig artikelen vinden en overnemen naar uw calculatiepakket.

Nieuwe optie Van Egmond Groep Portal: Webselectie
Nieuwe optie van egmond groep portal: webselectie

Begin 2018 is er een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de Van Egmond Groep Portal, namelijk webselectie. Webselectie is een functionaliteit die beschikbaar is of gesteld kan worden voor calculatiepakketten, zoals Syntess, ENK, Acto, AGP Installware en HandSoft.

Webselectie biedt gebruikers de mogelijkheid om tijdens het gebruik van het calculatiepakket een uitstap te maken naar onze Portal. Deze wordt hiervoor in een speciale modus wordt opgestart. In de Portal kan men met behulp van de uitgebreide (zoek-)functies de gewenste artikelen verzamelen in een artikellijst. Hierbij is de actuele voorraad zichtbaar en ook de geldende netto prijzen. Deze artikellijst kan vervolgens met één druk op de knop worden overgenomen naar het calculatiepakket, waarbij de diverse gegevens, zoals onze bestelnummers, logistieke gegevens en netto prijzen, worden overgenomen. Nadat de lijst is overgenomen in het calculatiepakket wordt de artikellijst uit de Portal weer verwijderd, zodat een nieuwe lijst kan worden gemaakt bij het aanmaken van een volgende bestelling.

Bijwerken gegevens en opvragen beschikbare voorraad

Indien een bestelling reeds in het systeem staat kan via dezelfde koppeling verzocht worden de gegevens bij te werken (bijvoorbeeld wanneer een bestelling al langere tijd in het systeem staat en de actuele prijsgegevens zijn gewenst) of kan de beschikbaarheid worden opgevraagd. In het laatste geval wordt gekeken naar het aantal dat van een artikel gewenst is.

Voordelen

Men werkt met actuele informatie en hoeft niet per sé lokaal de artikeldatabase van Van Egmond Groep te beheren en tevens kan men dus gebruik maken van alle mogelijkheden die onze Portal biedt.

Calculatiepakketten

Syntess geeft aan dat gebruikers met een onderhoudscontract bij Syntess een update kunnen installeren om gebruik te kunnen gaan maken van deze functionaliteit. De koppeling is beschikbaar in:

  • Syntess Atrium, versie  5.1.0179 + 5.2.0079 en hoger vanaf 9-1-2018;
  • Syntess Prisma, versie 6.00 en hoger vanaf 8-1-2018;
  • ENK Software (vraag uw contactpersoon bij ENK Software naar de juiste versie).

De leveranciers van de andere hierboven genoemde pakketten zijn inmiddels van deze nieuwe optie op de hoogte gebracht en verzocht deze optie (waar nodig) ook toe te voegen aan hun softwarepakket, zodat ook hun gebruikers van deze optie gebruik kunnen maken.

Meer informatie
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon of Patrick Tijssen via (0314) 375 300.