Nieuws

Nieuwe Eaton 3S UPS beschermt waardevolle apparatuur tegen overspanning en stroomuitval

Eaton 3S UPS
Eaton 3S UPS
Eaton 3S UPS beschermt apparatuur tegen overspanning en uitval
Eaton introduceert de 3S UPS die bescherming biedt tegen spanningspieken en -dippen en als noodstroomvoorziening fungeert bij stroomuitval. Daarnaast is de angesloten apparatuur verzekerd tegen tegen schade bij verstoringen in de netspanning.

.Eaton introduceert de stijlvolle 3S UPS die hoogwaardige bescherming biedt tegen spanningspieken en -dippen en als noodstroomvoorziening fungeert bij stroomuitval. Als extra waarborg is apparatuur die aangesloten is op de Eaton 3S UPS verzekerd tegen schade als gevolg van verstoringen in de netspanning. Deze nieuwe generatie UPS heeft een stijlvol design waardoor deze niet weggewerkt hoeft te worden in een huiselijke of zakelijke omgeving.

Bescherming apparatuur tegen overspanning en stroomuitval

De nieuwe Eaton 3S beschermt waardevolle apparatuur in huis of op kantoor tegen indirecte schade door bijvoorbeeld blikseminslag of fluctuaties in het elektriciteitsnet. Televisie, pc, spelcomputer, audio- en netwerkapparatuur kunnen onherstelbaar beschadigd raken als er een spanningspiek of -dip optreedt.

Behalve praktisch ongemak levert dat ook een flinke kostenpost op. Daarom beschermt de nieuwe Eaton 3S gekoppelde apparatuur volgens de IEC 61643-11 norm, zowel via de elektriciteitsaansluiting als ook de data-aansluitingen indien overspanning via de datakabel optreedt (zoals mogelijk is bij blikseminslag). Mocht er desondanks schade optreden, dan zijn de kosten daarvan verzekerd.

Bij stroomuitval biedt de Eaton 3S back-up spanning waardoor er voldoende tijd is om apparatuur op een correcte manier af te sluiten. Ook dat kan schade aan de apparatuur voorkomen. Bovendien biedt de noodstroomvoorziening de gelegenheid en tijd om werk en bestanden op een juiste wijze op de computer op te slaan. De ingebouwde software kan er ook voor zorgen dat de aangesloten computer op de juiste wijze wordt afgesloten zonder dataverlies.

.
.

Eaton 3S UPS beschikbaar in drie varianten

De nieuwe Eaton 3S UPS is vanaf nu beschikbaar in drie varianten met 6 of 8 (IEC, FR of Schuko) stopcontacten en USB- en xDSL-poorten en met verschillende batterijcapaciteit: 450VA/270W, 550VA/330W, 700VA/420W en 850VA/510W. 

Aanvullende technische informatie over Eaton 3S UPS vind je in de datasheet:

Eaton 3S UPS bestellen?
Dat kan in de Van Egmond Groep Portal!