Nieuws

Nieuwe catalogus van Werma is nu beschikbaar

.
.
Nieuwe catalogus van Werma is nu beschikbaar
De nieuwe Werma-catalogus voor 2020/2021 is beschikbaar. De catalogus biedt ruim 270 pagina’s met innovatieve producten en intelligente oplossingen, die processen veilig maken en efficiënt laten werken.

.De nieuwe Werma-catalogus voor 2020/2021 is beschikbaar. De catalogus biedt ruim 270 pagina’s met innovatieve producten en intelligente oplossingen, die processen veilig maken en efficiënt laten werken. Daarnaast zit de catalogus vol met nuttige achtergrondinformatie, handige hulpmiddelen, informatieve overzichtspagina's en de praktische Quick Finders, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om onmiddellijk naar het product te gaan waar u naar op zoek bent.

Het juiste product in één oogopslag

Welke sirene heb ik nodig voor welk omgevingsvolume? Is het LED-licht dat ik wil ook verkrijgbaar in combinatie met een sirene? Hoe kan ik mijn signaaltoren upgraden naar een systeem voor machinemonitoring en dataverzameling? De nuttige hulpmiddelen in de nieuwe Werma-catalogus bieden de antwoorden op deze en nog veel meer vragen om zo tot het juiste product te komen. Aan het begin van elke productfamilie vindt de lezer bijvoorbeeld een inleidende overzichtspagina met de voordelen van het betreffende product, typische toepassingsgebieden of mogelijke installatietypes.

.
.

Signaalindex - hoe luid en helder is het product eigenlijk?

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken het juiste product te kiezen, worden de producten in de Werma-catalogus geëvalueerd met een 'signaalindex'. Dit is afgeleid van het meten van de respectieve producten en houdt ook rekening met subjectieve signaleringseffecten. Dit komt omdat fysieke parameters alleen al in beperkte mate kunnen worden vergeleken. Bewegend licht wordt bijvoorbeeld sterker waargenomen dan statisch licht en bepaalde toonreeksen trekken meer aandacht dan andere tonen. De signaalindex maakt het voor de klant heel eenvoudig om het ideale product voor hun toepassing te kiezen.

Bekijk de nieuwe Werma-catalogus voor 2020/2021 hier.

Direct de producten van Werma bestellen
in de Van Egmond Groep Portal?