Nieuws

Nieuw: Deurgreepmodule voor veilig heksysteem PSENmlock van Pilz

Pilz PSENmlock
Pilz PSENmlock
Deurgreepmodule voor veilig heksysteem PSENmlock van Pilz
Pilz heeft het modulaire en veilige heksysteem PSENmlock uitgebreid met een unieke deurgreepmodule. Deze schakelaar biedt bijzonder veilige vergrendeling en sluiting voor machines in de hoogste veiligheidscategorie PL d of PL e.

.Pilz heeft het veilige heksysteem PSENmlock uitgebreid met een unieke deurgreepmodule. Hierdoor is de schakelaar bijzonder geschikt voor gebruik op machines met een gevaarlijke naloop waarbij een veilige sluiting tot PL d of PL e noodzakelijk is.

PSENmlock
Het modulaire en veilige heksysteem PSENmlock biedt veilige vergrendeling en veilige sluiting voor persoons- en procesbescherming tot en met de hoogste veiligheidscategorie PL e. De veilige sluiting wordt mogelijk gemaakt door de tweekanaals aansturing van de sluiting.

Werking van de deurgreepmodule
De nieuwe PSENmlock deurgreepmodule bestaat uit een deurgreep met geïntegreerde actuator en geïntegreerde noodontgrendeling. Met de gele deurgreep (buiten) kan de actuator naar buiten worden gebracht om de deur te openen of te sluiten. De deurgreepmodule is zowel geschikt voor montage aan de binnen- en buitenkant van de deur als voor rechts- en linksdraaiende deuren. Hij heeft een blokkeringsinzetstuk voor maximaal 5 sloten om te voorkomen dat de machine opnieuw opstart en kan worden gebruikt met de volledig gecodeerde PSENmlock schakelaars.

.
.

Eén oplossing, meerdere combinaties
Naast de deurgreepmodule is de PSENmlock in meerdere andere varianten verkrijgbaar.

  • Heb je extra bedieningselementen nodig? Combineer dan PSENmlock met de knoppenunit PITgatebox voor de bediening van uw veiligheidshekschakelaar en toegangsautorisatie door middel van verlichte drukknoppen en sleutelschakelaar.
  • De PITgatebox-variant met het geïntegreerde toegangsautorisatiesysteem PITreader zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde medewerkers toegang hebben tot de installatie en opdrachten kunnen uitvoeren zoals stoppen, ontgrendelen, vergrendelen of bevestigen.
  • In combinatie met besturingstechniek van Pilz beschik je over een veilige, modulaire totaaloplossing voor de bewaking en aansturing van de sluiting van afschermingen.

Meer weten over de PSENmlock?