Nieuws

Minder energieverbruik en slimmer onderhoud met System pro M compact® InSite van ABB

ABB System pro m compact insite
ABB: Minder energieverbruik en slimmer onderhoud
Minder energie verbruiken - voor bedrijven is dat geen wens, maar een concreet doel. System pro M compact® InSite biedt de oplossing.

Minder energie verbruiken - voor bedrijven is dat geen wens, maar een concreet doel. System pro M compact® InSite biedt de oplossing.

ABBEnergiebeheer speelt in alle bedrijfstakken een steeds grotere rol. Ingegeven door regelgeving of door duurzaamheidsdoelstellingen wordt het energieverbruik zoveel mogelijk onder controle gebracht. Dat geldt niet alleen voor beheerders van industriële gebouwen, maar ook voor facility managers in fabrieken, scholen, kantoren of retail. Voor hen biedt het energiemanagementsysteem System pro M compact® InSite een intelligente oplossing om het energiegebruik te beheren én het onderhoud slimmer te organiseren. En het aardige daarbij is dat het energiebeheersysteem overal past: oud of nieuw, goed of slecht onderhouden - System pro M compact® InSite kan in elk gebouw worden geïnstalleerd. Voor grotere gebouwen kan het systeem ook worden geïntegreerd in een IT-infrastructuur, zoals het cloud gebaseerde platform ABB Ability® Energie and Asset Management.

Altijd inzichtelijk

Met het inzetten op verlaging van het energieverbruik, groeit ook het besef dat die verlaging niet ten koste mag gaan van de operationele continuïteit. En ook daar ondersteunt System pro M compact® InSite de gebruiker. Het systeem helpt gebruikers risico's op downtime al in een vroeg stadium te herkennen. Configureerbare automatische acties zorgen daarbij voor een optimaal energie- en faciliteitsbeheer. Aan de hand van monitoring, diagnose en analyse ontstaat volledig inzicht op het gedrag van het elektrische systeem. Het resultaat? Continuïteit met behoud van flexibiliteit.

System pro M compact® InSite

Meegroeien met jouw organisatie

Het InSite systeem verzamelt gegevens van energie- en vermogensmeters, netwerk analysers en stroomsensoren die gemonteerd kunnen worden op installatieautomaten en aardlekbeveiligingen. Ook kunnen digitale input- en outputmodules worden geïntegreerd. Hiermee kan de status van hulp- en signaalcontact op afstand worden uitgelezen, waaronder ook de gegevens van gas- en watermeters die zijn uitgerust met een pulsuitgang. Als schaalbare oplossing is System pro M compact® InSite eenvoudig te integreren in bestaande installaties zonder dat je onderdelen hoeft te vervangen.

Intelligent profiteren

Voor wie maximaal wil profiteren van de intelligentie van System pro M compact® InSite is er de InSite-webserver of de cloudgebaseerde energiebeheeroplossing - ABB Ability™ Energy & Asset Management. De webserver geeft gebruikers automatisch toegang tot de verzamelde gegevens, zodat deze zijn te bewaken, analyseren en beheren. Via de webserver is ook het energiebeheersysteem te configureren.

De cloud-oplossing geeft daarnaast altijd en overal zicht op hoe de installatie presteert, waar verbeteringen mogelijk zijn en wanneer onderhoud nodig is. Met beide vormen is de gebruiker hoe dan ook verzekerd van intelligent energiebeheer en onderhoud.

De producten van System pro M compact® InSite bekijken?