Nieuws

Maak extra voordelig kennis met TeSys Giga of de ATS 480

header
Maak extra voordelig kennis met TeSys Giga of de ATS 480
Met onze krachtige machinebesturingsoplossingen maken we het makkelijker om slimme machines te bouwen. Machines die efficiënter en duurzamer zijn, nog meer open en verbonden, veilig en betrouwbaar maar daarnaast nieuwe verdienmodellen biedt.

Machinebouw voor de digitale transformatie

SE logoMet onze krachtige machinebesturingsoplossingen maken we het makkelijker om slimme machines te bouwen. Machines die efficiënter en duurzamer zijn, nog meer open en verbonden, veilig en betrouwbaar zijn, maar daarnaast groei realiseren met nieuwe verdienmodellen. Met de komst van het IIoT-tijdperk kunnen machinebouwers de concurrentie één stap voor zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde connectiviteit producten is het mogelijk om een machine te monitoren, te besturen, te controleren en te analyseren.  

Direct naar:

Tijdelijk de TeSys Giga met een gratis slijtage detectie module

De Schneider Electric TeSys Giga contactoren verbeteren de betrouwbaarheid van machines terwijl onderhoud eenvoudiger wordt. Door een duidelijke diagnose functies is het mogelijk om de connectie met de machinebouwer en de eindgebruiker te vergroten. Zo is het mogelijk om met de Tesys Giga contactor voorspellend onderhoud uit te voeren. Hierbij kun je als machinebouwer nauwkeuriger voorspellen wanneer een bepaald component vervangen moet worden. De TeSys Giga beschikt over een zelfdiagnose-LED functie, waarbij nauwkeurig het einde van het contact wordt aangegeven. De optionele en tijdelijke gratis slijtage detectie module maakt het zelfs mogelijk om op afstand een diagnose van de contactslijtage krijgen.

TeSys Bundle

Alle voordelen van de TeSys Giga en slijtage detectie module op een rij:

 • Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende applicaties
 • Ingebouwd met een geavanceerde slijtagemodule voor de werkelijke conditie van het contact om voorspellend onderhoud uit te voeren, in plaats van tijd of leeftijdsgebonden vervangingsmomenten.
 • Modulaire componenten binnen de TeSys Giga reeks bieden snelle vervanging binnen 10 minuten om de alarmstatus van contactslijtage op afstand te tonen.
 • Eenvoudige en snelle toegang tot accessories en hulpapparatuur vanaf de voorkant, wat weer de totale montage- en vervangingstijd verkort.
 • Product beschikt over GreenPremium label.
   

Bestel direct

Tijdelijk de ATS480 Soft Starter met een gratis communicatiemodule!

Met trots presenteert Schneider Electric de nieuwe Altivar™ Soft Starter ATS480, de laatste evolutie op het gebied van Soft Starters, conform aan de cyberveiligheidsnormen! De nieuwe ATS480 beschikt over een verbeterde ingebouwde functionaliteit voor een beter presetatievermogen van zowel de hardware als software. De ATS480 Soft Starters vervangen de ATS 48-reeks met behoud van dezelfde ecologische voetafdruk, contactoren, schakelaars, kabel en gedrag van apparatuur. Tot slot, de nieuwe ATS480-reeks zal de levensduur van de ATS48 componenten verlengen. Om extra voordelig kennis te maken met deze splinternieuwe reeks aan Soft Starters krijg je tijdelijk de gratis additionele Wi-Fi en communicatiemodule erbij!

ATS480

Alle voordelen van de ATS480 en communicatiemodule op een rij:

 • Met de extra communicatiemodule kun je eenvoudig de ATS480 integreren in jouw automatiseringssyteem. Samen met de Wi-Fi aansluiting bieden ze eenvoudig toegang tot echte gegevens die de Soft Starter genereert om zo mee te helpen met de digitalisering en eenvoudige integratie met de Industrie 4.0 technologieën.
 • De extra vermogensopties en de firmware-upgrademogelijkheden van de Altivar ATS480 Soft Starters, die aan de cyberveiligheidsnormen voldoen, kunnen jou helpen om de continuïteit en de werking van jouw proces te maximaliseren en jouw operationele kosten te verlagen, doordat je jouw Soft Starter niet hoeft te vervangen of je bestaande installatie als retrofit hoeft aan te passen.

Bestel direct

Configureer jouw motorbesturingsoplossingen sneller dan ooit.

Selecteer en configureer jouw motoroplossing sneller en eenvoudiger met de intuïtieve EcoStruxure™ Motor Control Configurator.

Bouw je complete machinebesturingsoplossing in drie eenvoudige stappen!

 1. Start door het klikken op de button ''Selecteer nu''
 2. Selecteer je beveiliging en accessoires
 3. Sla je configuratie op en voeg de producten toe aan jouw winkelwagen.


Selecteer nu

Extra hulpbronnen & technische documenten

Alle informatie hier op een plek

Automation and Control Essential Catalog

Automation and Control Essential Catalog

Download hier

Mockup WP

Eguide: Understanding the importance of optimized motor control

Download de whitepaper

Maak extra voordelig kennis met de oplossingen van Schneider Electric