Nieuws

LAPP Benelux: Industriële patchkabels met UL-certificering

LAPP Etherline patchkabel
LAPP Benelux: Industriële patchkabels met UL-certificering
LAPP Benelux heeft haar portfolio aan industriële netwerkoplossingen uitgebreid met de nieuwe ETHERLINE® LAN Cat. 6A patchkabels. Deze ethernet patchkabels voor interne bekabeling van schakelkasten zijn UL-gecertificeerd.

..LAPP Benelux heeft haar portfolio aan industriële netwerkoplossingen uitgebreid met de nieuwe ETHERLINE® LAN Cat. 6A patchkabels. Deze patchkabels voor de interne bekabeling van schakelkasten voldoen aan alle industriële eisen en zijn UL-gecertificeerd.

Wat zijn patchkabels?

Voorgeconfectioneerde datakabels, ofwel patchkabels, vormen de basis van elk systeem dat op ethernet gebaseerd is. In tijden van Industrie 4.0, Smart Factory, automatisering en gekoppelde communicatiesystemen vormen ze een elementair onderdeel van de netwerktechnologie.

Industriële eisen

Industriële omgevingen stellen zeer hoge eisen aan de bekabeling van hallen, installaties en machines. Alle netwerken moeten ook in ruwe industriële omgevingen met grote hoeveelheden gegevens gebruikt worden en tegelijkertijd weerstand bieden aan invloeden van buitenaf.

Patchkabels voldoen niet altijd aan deze hoge industriële eisen. De ETHERLINE® LAN Cat. 6A patchkabels zijn specifiek gemaakt om aan deze eisen te voldoen en maken probleemloze industriële communicatie mogelijk.

De ETHERLINE® LAN Cat. 6A in het kort:

  • Ook toepasbaar in industriële schakelkasten met een lage elektromagnetische interferentie door de dubbele afscherming van folieafscherming en koper omvlechting;
  • UL-gecertificeerd en daarmee wereldwijd te distribueren en gebruiken, ook in markten als de VS en Canada;
  • ‘Plug & Play’ voor flexibele oplossingen;
  • Besparen tijdrovende montage, minimaliseren de kans op fouten en maken de bediening eenvoudiger;
  • Vlamvertragend conform IEC 60332-1-2;
  • RJ45 conform IEC 60603-7-51.
.

Op elkaar afgestemde componenten

Voor een probleemloze industriële communicatie moeten alle componenten – van patchkabel tot netwerkaansluiting – perfect op elkaar afgestemd zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je deskundig adviseren en passende oplossingen leveren.

Meer weten over deze patchkabels van LAPP?