Nieuws

Kenniscentrum Van Egmond Groep hervat klassikale opleidingen, trainingen en workshops

Kenniscentrum Van Egmond Groep
Kenniscentrum Van Egmond Groep hervat klassikale opleidingen
Kenniscentrum Van Egmond Groep hervat klassikale opleidingen, trainingen en workshops

We zijn weer begonnen! Het doet ons goed dat we weer een start hebben kunnen maken met het verzorgen van klassikale opleidingen in onze kenniscentra. Belangrijk om hierbij te weten is dat we de veiligheidsmaatregelen rondom Corona strikt naleven. Zo zijn onze klassikale trainingen opgezet voor een groep deelnemers die niet groter is dan 3 personen, de 1,5 meter regel wordt nageleefd en we hebben gelaatsbescherming en desinfecterende middelen beschikbaar voor zowel de deelnemers als de trainers. Zo kunnen we op een veilige manier toch kennis blijven delen!

TIA Portal Basis

Op 22 juni hebben we de aftrap gehad van de opleiding: “TIA Portal Basis” voor een selecte groep cursisten in ons Kenniscentrum de Tol in Doetinchem.

Onze opleidingscoördinator Patrick Hoekstra heeft deze eerste klassikale opleiding vol enthousiasme opgepakt en was erg blij om weer mensen te kunnen ontvangen en mee te nemen in de wereld van elektrotechniek.

De kleinschalige opzet is goed bevallen en de deelnemers hebben de opleiding als positief ervaren.

.

Opleidingsaanbod Van Egmond Groep

Van Egmond Groep draagt graag bij aan de ontwikkeling en het op niveau houden van de praktisch toepasbare kennis van jou en je collega’s. Hiermee ben je zonder het inhuren van ondersteuning in staat de continuïteit van je productie naar een hoger plan te tillen. Ons opleidingsaanbod is ontwikkeld en samengesteld aan de hand van de waardevolle, specialistische input en van praktijkvoorbeelden van cursisten. Ook vragen buiten het standaard opleidingen pakket beantwoorden we graag!

Bekijk hier het volledige opleidingsaanbod van Van Egmond Groep.

Patrick Hoekstra - opleidingscoördinator - Van Egmond Groep

Mijn naam is Patrick Hoekstra 44 jaar. Ik ben vanaf 1 maart 2019 in dienst bij Van Egmond Groep in de rol van opleidingscoördinator. In deze functie zit ik helemaal op mijn plek en krijg energie van het beantwoorden van vraagstukken en het delen van kennis. Hierbij heb ik zelf niet alle kennis in huis maar treed op als verbinder tussen vraag/behoefte en oplossing en de praktische invulling daarvan. Binnen Van Egmond Groep kan ik terugvallen op tientallen collega’s die werkzaam zijn binnen de industriële automatisering en dagelijks software projecten realiseren.

Ik zie een voordeel bij het niet alleen eenmalig trainen op een bepaald onderwerp, maar met name het onderhouden van deze kennis door periodiek een update te organiseren.

We hebben standaard trainings- en opleidingstrajecten maar we bieden hierin ook maatwerk. Graag bespreken we met je welk traject er geschikt is voor jou en/of je collega’s. Hierbij hebben we opleidingsmogelijkheden in op de volgende locaties in Nederland: Doetinchem, Veghel, Weert, Den Haag, Zaandam en Barendrecht. Ook is het mogelijk om een opleiding op een door jou gewenste locatie te organiseren. Dit vertaal ik graag in een praktisch plan met een kostenopgave. Dit kun je dan gebruiken voor je budgetaanvraag en eventueel voor je subsidieaanvraag bij bedrijfsvereniging of ontwikkelfonds.

.

Heb je vragen over ons opleidingsaanbod of wil je deelnemen
aan een opleiding, training of workshop?