Nieuws

Kabelsets, patchsnoeren en kabels van Weidmüller

Cordsets Weidmüller
Kabelsets, patchsnoeren en kabels van Weidmüller
Of het nu gestandaardiseerd of individueel is: de vraaggerichte montagediensten van Weidmüller ondersteunen jou bij het voltooien van zelfs de meest complexe bekabelingstaken.

WeidmüllerOf het nu gestandaardiseerd of individueel is: de vraaggerichte montagediensten van Weidmüller ondersteunen jou bij het voltooien van zelfs de meest complexe bekabelingstaken.

Plug-and-produce liever van complexe montage

Door de voortdurende modularisering en decentralisering ontstaat een groeiende behoefte aan gestandaardiseerde plug-and-produce oplossingen die zowel efficiënt te monteren als te bedienen zijn. Kies uit Weidmüllers uitgebreide assortiment van geprefabriceerde kabels, of gebruik de online configurator om individuele signaalkabelsets voor sensoren of gegevenskabelsets voor ethernet te maken.

Profiteer van ready-to-connect kabelsets voor elke taak

  • Naadloze interconnectie

Weidmüller garandeert de betrouwbare transmissie van energie, signalen en data met constant geschikte verbindingstechnologie van één enkele bron.

  • Hoogwaardige technologieën

Bij Weidmüller kijken ze naar de toekomst en daarom voldoen hun plug-in-connectors en kabels aan de nieuwste (kwaliteits)normen.

  • Flexibel maatwerk

Weidmüller biedt jou een efficiënte implementatie voor elke bekalbelingstaak - van standaard bekabeling tot op maat gemaakte oplossingen.

Productassortiment

Individuele kabelsets

Ongeacht of je signaal- of datakabelsets met verschillende paringsprofielen nodig hebt - Weidmüller biedt voor elke toepassing de juiste oplossing.

Jouw voordelen

  • Diverse individualisatieniveaus om aan je behoefte in elke planningssituatie te voldoen
  • De vraaggerichte kabellengtes, pluggen, markeringen of kleuren vanaf een partijgrootte van 1
  • Geschikt voor gebruik in robots en met recyclebare, halogeenvrije kabels
  • Maak je eigen variaties met behulp van de online configurator van Weidmüller

Verminder je bekabelingswerklast met de ready-to-connect-oplossingen

De bekabeling van machines en systemen wordt steeds complexer. Weidmüller helpt je om jouw bekabelingswerklast te beheersen.

Productconfigurator

Met de productconfigurator kan je SAI- en IE-kabels individueel samenstellen volgens jouw vereisten en specificaties. Je kunt kabelsets vormen die aan beide eindes identiek zijn, twee verschillende connectors hebben of aan één kant open zijn. Op verzoek maakt de kabelset-configurator automatisch technische gegevensbladen aan voor al je specifieke kabelsets.

Naar de configurator

Meer informatie over de producten van Weidmüller?