Nieuws

Intercable intelligent-wiring: bespaar op bedrading van je paneel

Intercable intelligent wiring
Intercable intelligent-wiring: bespaar op bedrading van je paneel
De grootste tijdvreter bij productie van een machine of besturingskast is de bedrading. Het op maat maken en vooral coderen van de bedrading kost veel tijd en is ook nog eens werk waar een volleerd technicus misschien niet op zit te wachten.

IntercableZou jij 75% kosten willen besparen op de bedrading van jouw paneel?

De Nederlandse industrie blijft innoveren en laat al jaren zien dat we door efficiënter en slimmer te werken voorop lopen in de wereld van de techniek. Als engineer, inkoper of manager in deze branche heb je dan wel met wat uitdagingen te maken: een tekort aan vakmensen, de behoefte aan flexibiliteit van de productiecapaciteit en tegelijk het in de hand houden van de kosten.

Optimalisatie van jouw productieproces is nodig om jouw bedrijf gezond en concurrerend te houden. Intercable heeft Lean manufactoring kennis toepast in combinatie met de nieuwste productietechnieken voor bedrading en aansluitmateriaal.

De grootste tijdvreter bij productie van een machine of besturingskast is namelijk de bedrading. Het op maat maken en vooral coderen van de bedrading kost veel tijd en is ook nog eens werk waar een volleerd technicus misschien niet op zit te wachten.

Juist uitgebreidere codering met component vermelding van bron en doel zou het bedraden eenvoudiger en veel sneller maken. Intercable noemt het Lean-paneelbouw.

Intercable intelligent-wiring

De oplossing van Intercable met intelligent-wiring

Met Intercable intelligent-wiring worden complete bedradingsets op maat voor jouw paneel of machine aangeleverd.

Middels een exportbestand vanuit jouw ontwerpsoftware, zoals E-plan of See electrical, waarin de draadset is gespecificeerd, voedt Intercable hun automatische draadconfectiemachine.

Iedere draad wordt voorzien van een unieke codering zoals bron, doel, draadnummer en eventueel projectnummer. Daarnaast worden ze gesorteerd op volgorde per groep middels de smarttape.

De bedrading kan nu direct en razendsnel worden aangebracht.

Benieuwd naar het aanbod van Intercable?