Nieuws

Instructievideo's van ABB vereenvoudigen en versnellen integratie van analysers in gebouwen

ABB System ProM M4M
Instructievideo's van ABB vereenvoudigen en versnellen
Steeds meer bedrijven zijn bezig met energie-efficiëntie. Met de M4M netwerkanalysers en het energiemanagementsysteem System pro M compact® InSite biedt ABB belangrijke bouwstenen voor energiebeheer.

ABBSteeds meer bedrijven zijn bezig met energie-efficiëntie. Met de M4M netwerkanalysers en het energiemanagementsysteem System pro M compact® InSite biedt ABB belangrijke bouwstenen voor energiebeheer. Hiervan zijn nu instructievideo's beschikbaar die het werk van installateurs en paneelbouwers ondersteunen.

System pro M compact InSite

Het System pro M compact® InSite-energiemanagementsysteem is een ideaal systeem om in industriële en commerciële gebouwen energie te besparen. De basis wordt gevormd door energie- en vermogensmeters en sensoren die eventueel ook achteraf te installeren zijn. Een oplossing die dus ook uitstekend past in de renovatiegolf die met het energiezuiniger maken van gebouwen te verwachten valt. System Pro M compact® InSite is een schaalbare oplossing die eenvoudig kan meegroeien met toekomstige uitbreidingen. Het systeem kan standalone of als geïntegreerde oplossing in ABB Ability Energy and Asset Manager (EAM) worden ingezet.

M4M netwerkanalyse

Met de energietransitie ondergaan gebouwen ook een digitale transformatie om slimmer en energie-efficiënter te worden. De M4M netwerkanalysers ondersteunen dat door informatie voor het energieverdeelsysteem te verzamelen. Met de koppeling van ABB Ability Enery and Asset Manager kan de efficiëntie worden verbeterd en zijn problemen met de netkwaliteit eenvoudiger op te lossen. De Intuïtieve M4M-interface garandeert een eenvoudige configuratie en snelle visualisatie. Zo is er tot 40 procent minder tijd nodig voor installatie en inbedrijfstelling.

Handige video's

Zowel voor de M4M netwerkanalysers als voor het System pro M compact® InSite-energiemanagementsysteem heeft ABB nu diverse handige instructievideo's uitgebracht die installateurs en paneelbouwers gericht informeren over de eerste inbedrijfstelling, de ingebruikstelling, het gebruik met smartphone of computer, het updaten van firmware, de belangrijkste functionaliteiten of het uitvoeren van de meest voorkomende werkzaamheden.

Hoe koppel je M4M via Bluethoot aan de smartphone? Hoe update je de meest recente M4M-firmware via de computer? Hoe worden alarmen en meldingen ingesteld of zijn groepen aan te maken en te visuealiseren in System pro M compact® InSite? Deze en tal van andere vragen worden beantwoord in de nieuwe instructievideo's.

Ervaar het zelf

De video's nemen de kijker stap voor stap door procedures en werkwijzen, waarbij steeds overzichtelijke instructies worden meegegeven. Door in te zoomen op bepaalde details en werkzaamheden behoudt de kijker voortdurend het overzicht. Zelf ervaren dat installeren, in bedrijf nemen en instellen veel gemakkelijker en sneller kunnen? Bekijk hieronder de video's

System pro M compact® InSite

M4M netwerkanalyses

Benieuwd naar de bijbehorende producten van ABB?