Nieuws

Hoogwaardig en betrouwbaar met Klippon Relais van Weidmüller

weidmuller relais
Hoogwaardig en betrouwbaar met Klippon Relais van Weidmüller
Machine- en installatietechniek zit vol met uitdagingen. Een van deze uitdagingen is de selectie van geschikte relaisproducten. Hier is een breedscala aan zeer flexibele modules voor nodig die aan verschillende eisen kunnen voldoen.

WeidmullerMachine- en installatietechniek zit vol met uitdagingen. Een van deze uitdagingen is de selectie van geschikte relaisproducten. Hier is een breedscala aan zeer flexibele modules voor nodig die aan verschillende eisen kunnen voldoen.

Weidmuller relais

Als totaalleverancier op het gebied van relaismodules biedt Weidmüller een breed, gevarieerd en kwalitatief hoogwaardig relaisportfolio met producten uit de TERMSERIES, RIDERSERIES en D-SERIES.

De relaismodules worden gebruikt in de automatiseringstechniek en in vele andere gebieden en industrieën voor galvanische scheiding. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende soorten contacten, zoals NO-contact, NC-contact en CO-contact. Door hun functionele uitmuntendheid zorgen ze voor meetbare kostenbesparingen voor opslag, installatie en gebruik.

De optimalisatie van de schakelkastinfrastructuur is de dagelijkse drijfveer van Weidmüller. Hierdoor hebben zij tientallen jaren technische expertise en een breed inzicht in de markt opgebouwd. Met Klippon Relais biedt Weidmüller hoogwaardige relaismodules en solid-state relais die voldoen aan alle huidige en toekomstige markteisen. Het assoritment biedt betrouwbare, veilig en duurzame producten.

Wil je meer weten over deze relais van Weidmüller?