Nieuws

HMS Networks opent de deur naar de draadloze infrastructuur van de toekomst

.
Anybus-switches en draadloze routers draadloze infrastructuur
Nieuwe Anybus-switches en draadloze routers van HMS Networks openen de deur naar de draadloze infrastructuur van de toekomst

HMSHMS Networks presenteert een nieuwe lijn Anybus®-switches en draadloze routers voor de volgende generatie industriële draadloze communicatie. De producten bereiden zich voor op de komst van 5G en de visie van slimmere en flexibelere fabrieken. Daarnaast combineren ze een hoge capaciteit en betrouwbaarheid met meer mobiliteit en minder vertraging voor draadloze netwerken.

Fabrieken worden in toenemende mate geautomatiseerd en flexibel. Echte industriële mobiliteit kan alleen worden bereikt via robuuste draadloze connectiviteit in alle delen van het systeem. Met de nieuwe Anybus Layer 2 en 3 Switches en Wireless Routers speelt HMS in op deze behoefte. Door geavanceerde functies voor netwerksegmentatie en -bescherming, redundantie en dataverkeeranalyse, maken de Switches en Wireless Routers hoogwaardige integratie mogelijk tussen OT- en IT-systemen, inclusief industriële Ethernet-protocollen zoals PROFINET en EtherNet / IP.

Onze ambitie is om niet alleen industriële hardware voor netwerken te leveren, maar ook een strategische partner voor onze klanten te zijn in hun streven om veilige en veerkrachtige industriële netwerken op te bouwen", zegt Emma Sundh, productmanager bij HMS Networks

 

Anybus Wireless Routers

De Anybus Wireless Routers zijn gericht op industriële toepassingen met snelle WLAN- en LTE-connectiviteit. Geavanceerde routeringsfunctionaliteit maakt netwerksegmentatie en bescherming van bedrijfskritieke gegevens mogelijk. Een uitgebreid assortiment redundantietechnologieën zorgt voor een ononderbroken werking. Dankzij een robuust ontwerp en een hoge industriële temperatuurbereik zijn de producten geschikt voor een breed scala aan industriële toepassingen.

.

Anybus Switches

De intelligente Anybus L2- en L3-Switches bieden volledige Gigabit en ultrahoge doorvoer. Dankzij meerdere functies voor redundantie en cyberbeveiliging kunnen gebruikers zeer betrouwbare en veilige netwerken bouwen.

Anybus L2 SwitchAnybus L3 Switch

                               Anybus L2 Switch                                                                                    Anybus L3 Switch

Wilt u de Anybus draadloze routers en switches van
HMS Networks bestellen? Dat kan in onze Portal!

Over HMS Networks

Everything you need to get your machine connected! HMS Networks maakt producten voor industriële machines en apparaten om een betrouwbare en secure verbinding te maken met besturingssystemen en internet. Onze technologie verbindt miljoenen industriële apparaten over de hele wereld. Ontdek de HMS merken Anybus and Ewon voor high-end oplossingen voor industriële communicatie en IIoT.

Anybus: met Anybus kunt u ieder industrieel apparaat verbinden met ieder industrieel veldbus, Ethernet netwerk en IIoT cloud. Bedraad of draadloos (bluetooth & wlan).

Ewon: op afstand service verlenen, machines online monitoren, storingen verhelpen en data verzamelen zodat u inzicht krijgt in de prestatie van uw machine. De oplossingen van HMS Networks hebben de ISO27001 en STAR cyber security certificeringen.