Nieuws

HMS Networks lanceert Ewon Talk2M Visualization

 Ewon Flexy Visualization HMS
HMS Networks lanceert Ewon Talk2M Visualization
HMS Networks lanceert Ewon Talk2M Visualization waarmee machinebouwers machineproblemen eenvoudig kunnen opsporen en de algemene efficiëntie van de apparatuur verbeteren. Talk2M® Visualization biedt machinebouwers een snelle en kostenefficiënte manie

hmsHMS Networks lanceert Ewon Talk2M Visualization waarmee machinebouwers machineproblemen eenvoudig kunnen opsporen en de algemene efficiëntie van de apparatuur verbeteren. Talk2M® Visualization biedt machinebouwers een snelle en kostenefficiënte manier om machinedata te visualiseren en dashboards van historische data te maken en samen met meldingen en rapportages. Deze kant-en-klare IoT oplossing vereenvoudigt en verbetert de aan machines gerelateerde besluitvormingsprocessen. 

Hogere eisen aan machinebouwers

Industriële machines moeten gedurende hun hele levensduur worden onderhouden en ondersteund, maar onderhoud kan duur uitvallen. De voornaamste reden is dat klanten steeds meer ondersteuning verwachten en machinestilstand door machinegebruikers niet wordt geaccepteerd. Bovendien willen machinebouwers dat hun onderhoudstechnici grotere volumes aan machines kunnen beheren. Om concurrerend te blijven, moeten ze bovendien hun machines uitbreiden met een hoogwaardige ondersteuningsinfrastructuur. 

Nieuwe visualisatiefunctionaliteit in de Ewon® cloud 

De nieuwe Talk2M visualisatiefunctionaliteit stelt machinebouwers in staat om machinedata eenvoudig te visualiseren. Op basis daarvan is het mogelijk om trends te bestuderen, dashboards te maken, alarmen in te stellen en gebruiker-gestuurd toegang te bieden tot elk aspect van de machines van hun klanten. De machinedata worden verzameld door een Ewon Flexy gateway die op zijn beurt is verbonden met de bewezen en vertrouwde industriële cloudoplossing Ewon Talk2M. Op dit moment zijn er al meer dan 400.000 machines via Talk2M verbonden. 

HMS

"Met deze nieuwe visualisatiefunctionaliteit kunnen machinebouwers de beschikking krijgen over een geavanceerde, veilige en complete ondersteuningsoplossing, zelfs als hun bedrijf klein is", aldus Sébastien Thinnes, Product & Marketing Director bij HMS Networks Business Unit Ewon. 

Om de winst van een groeiend klantenbestand optimaal te benutten zonder de kosten te verhogen, is volledig inzicht in de prestaties en de gezondheid van een machine bepalend. Visualisering van de waardevolle machinedata, levert machinebouwers en hun onderhoudstechnici de informatie en het inzicht. Dit is nodig om hun ondersteuning verder te verbeteren en betere beslissingen te nemen. 

Ewon

Ewon is een Business Unit van HMS Networks, gespecialiseerd in industriële remote access en dataverzameling. Om wereldwijd veilige verbindingen mogelijk te maken, heeft HMS een wereldwijde infrastructuur gebouwd met servers, verspreid over tientallen datacenters over de hele wereld. Met deze oplossing krijgen klanten een wereldwijde dekking met redundantie. HMS Networks AB (publ) is een toonaangevende leverancier van oplossingen op het gebied van industriële informatie- en communicatietechnologie (Industrial ICT). HMS ontwikkelt en produceert producten onder merknamen Anybus®, Ewon®, Intesis® en Ixxat®. 

Meer weten over de Ewon Flexy van HMS?