Nieuws

HMS biedt probleemoplossing op afstand met Remote Access van Ewon

HMS Ewon Cosy+
HMS biedt probleemoplossing op afstand met Remote Access van Ewon
HMS biedt probleemoplossing op afstand met Remote Access van Ewon

EwonMet de combinatie van de Ewon Cosy+ router en de industriële IIoT cloud Talk2M, stelt HMS Industrial Network B.V. machinebouwers in staat om op afstand toegang te krijgen tot hun machines en
apparatuur in het veld. Bovendien worden onderhoudskosten drastisch verlaagd en de uptime van de machine geoptimaliseerd.

On-demand remote connectivity, IT geaccepteerd

Meer dan ooit wordt de noodzaak herkend om op afstand toegang te krijgen tot machines en apparatuur. De Ewon Cosy+ stelt je in staat om een betrouwbare verbinding op te bouwen via VPN.

De Ewon Cosy+ staat bekend om zijn snelle en eenvoudige setup en werkt out-of-the-box met alle grote PLC / HMI merken en USB apparaten. Heb je een bedrade Ethernet verbinding, WIFI of wil je gebruik maken van een mobiele service in jouw fabriek? De Ewon Cosy+ is beschikbaar in verschillende uitvoeringen die passen bij jouw connectiviteitsbehoefte.

Talk2M – Connectivity-as-a-service

De gratis Ewon Talk2M cloud solution wordt continu gemonitord, zodat je kan rekenen op een stabiele en veilige connectie. Talk2M voldoet aan een hoog beveiligingsniveau dankzij het ISO27001-certificaat. Heb je meer capaciteit nodig, dan kan je eenvoudig upgraden naar een Talk2M Pro licentie.

.

Eenvoudiger dan eenvoudig

 • Wizard voor een snelle installatie;
 • Werkt out-of-the-box met alle grote PLC/HMI-merken en USB-apparaten;
 • Machine (PLC) kan operationeel worden gehouden tijdens de installatie;
 • Eenvoudig in gebruik te nemen zonder lokale verbinding.

IT goedgekeurd

 • Exclusieve uitgaande verbinding voor hoge beveiliging;
 • Tweestapsverificatie, audit & log trails en netwerksegregatie;
 • Externe toegang kan worden bediend door de eindgebruiker;
 • ISO27001 goedgekeurd.

Hoge beschikbaarheid

 • 30+ servers verspreid over de hele wereld; altijd-ready Remote Access;
 • Voeg eenvoudig Ewon Cosy+-apparaten en -gebruikers toe aan je account;
 • Configureerbare sms- en e-mailmelding voor pro-actief onderhoud;
 • Secundaire WAN-interface voor back-up internetconnectiviteit.

Geen verborgen kosten

 • GRATIS VPN-client voor desktop en mobiel;
 • Inbegrepen VPN-cloudtoegang;
 • Onbeperkt aantal machines en gebruikers.

De Cosy+ integreert een ongekend niveau van hardwarebeveiliging, waardoor hij toekomstbestendig is. Door de ingebouwde hardwarebeveiliging biedt de Cosy+ gebruikers vanaf iedere locatie veilige toegang tot PLC-gebaseerde machines. Inbedrijfstelling, troubleshooting en programmering kunnen online worden uitgevoerd.

Focus op veiligheid voor Ewon

De Cosy+ serie, ontwikkeld en beheerd volgens ISO27001, omvat meerdere beveiligingslagen en biedt unieke ingebouwde hardware beveiligingsfuncties. Dankzij een exclusief partnerschap met cybersecurity expertbedrijf Nviso levert Ewon een remote access oplossing die is bewezen en voldoet aan huidige en toekomstige behoeften.

Kies de juiste verbinding

Afhankelijk van de industriële situatie, kan met de Cosy+ versie via Ethernet, wifi of mobiel verbinding worden gemaakt met de machines. Door gebruik te maken van veilige remote access wordt zo effectieve en duurzame ondersteuning van machines mogelijk. De remote access tot Ewon Cosy+ gateways gebeurt via Talk2M, een industriële cloud service, met meer dan 400.000 aangesloten Ewon gateways.

Ewon is al meer dan 20 jaar op de markt en is momenteel marktleider op het gebied van industrial remote connectivity. Het staat bekend om het op wereldwijde schaal leveren van industriële remote access oplossingen die eenvoudig te gebruiken, kosteneffectief en zeer veilig zijn.

Meer weten over de oplossingen van HMS?