Nieuws

Helukabel: Motor-, servo- en feedbackkabels voor elke situatie

.
Helukabel: Motor-, servo- en feedbackkabels topflex, topserv
Helukabel biedt een uitgebreid assortiment aan rups-, motor-, servo en feedbackkabels. Met de TOPFLEX, TOPSERV en TOPGEBER biedt Helukabel een oplossing voor elke situatie waarin een kabel vereist is.

.Om machines langdurig te laten functioneren in complexe productieprocessen, zijn goede kabels onmisbaar. Helukabel biedt een uitgebreid assortiment aan rups-, motor-, servo- en feedbackkabels. Met de TOPFLEX, TOPSERV en TOPGEBER heeft het merk een oplossing voor elke situatie waarin een kabel vereist is.

Helukabel TOPFLEX

De TOPFLEX®-EMV-UV-2XSLCH-J motorvoedingskabel voor frequentieomvormers zorgt voor elektromagnetische compatibiliteit in fabrieken en gebouwen bedrijfsapparatuur waar velden van elektromagnetische interferentie schadelijke effecten op de omgeving kunnen veroorzaken. De bedrijfstemperatuur bij de geleider mag oplopen tot + 90 ° C. Dit maakt een hogere stroombelastbaarheid mogelijk dan bij PE-geïsoleerde voedingskabels.

Kenmerken:

  • Kan gebruikt worden als toevoer- en verbindingskabel bij gemiddelde mechanische belasting, zowel bij vaste installatie als bij geforceerde bewegingen.
  • Geschikt in droge, vochtige en natte omgevingen en kan gebruikt worden voor buitentoepassingen.
  • Ook verkrijgbaar met UL-CSA-normering.

Deze kabel wordt veelal gebruikt in de automobiel- en voedingsmiddelenindustrie, milieutechnologie, verpakkingsindustrie en productiemachines. Daarnaast is het product ook geschikt voor SIMOVERT-aandrijvingen en voor gebruik met industriële pompen, ventilatoren, transportbanden, airconditioningsinstallaties en soortgelijke toepassingen.

Helukabel TOPFLEX
Helukabel TOPSERV

Helukabel TOPSERV PUR

Precisieservomotoren, zoals die tegenwoordig in veel gebieden van sterk geautomatiseerde productieprocessen worden gebruikt, vragen om hoogwaardige, betrouwbare en duurzame kabels. Met de TOPSERV kabels van Helukabel wordt aan deze eisen voldaan, evenals aan de elektromagnetische compatibiliteit (EMC).

De TOPSERV PUR is een speciale rupskabel en heeft een temperatuurbereik van -30 °C tot +90 °C bij flexibele installatie en -40 °C tot +90 °C bij vaste installatie. De combinatie van voedingsaders met besturingsaders voor de remfunctie en de thermische bescherming in de kabels is ideaal.

Kenmerken:

  • Sluiten perfect aan op servomotoren van onder andere Siemens, Bosch Rexroth, Lenze;
  • Alle TOPSERV kabels voldoen aan de vereiste VDE-normen, UL- en CSA-normen.

TOPGEBER 512 PUR

TOPGEBER is een uitstekend alternatief voor motorkabels met een PUR-mantel en geschikt voor vaste installatie of incidentele bewegende toepassingen.

  • Zeer flexibele encoderkabel;
  • Toepasbaar met systemen van onder andere Siemens, Bosch Rexroth en Lenze.
Helukabel TOPGEBER 512 PUR

TOPFLEX, TOPSERV of TOPGEBER kabels direct bestellen?