Nieuws

Harmony relais van Schneider Electric voor diverse toepassingen

Schneider Electric
Harmony relais van Schneider Electric voor diverse toepassingen
Met de Harmony relais-reeks van Schneider Electric kies je voor een breed assortiment en het meest complete aanbod relais voor uiteenlopende industriële toepassingen.

Schneider ElectricMet de Harmony relais-reeks van Schneider Electric kies je voor een breed assortiment en het meest complete aanbod relais voor uiteenlopende industriële toepassingen. Harmony-relais omvatten conventionele elektromechanische relais, solid-state, bewakingsrelais en NFC-besturings- & timerrelais. Het assortiment is zo samengesteld dat het perfect en gemakkelijk te monteren is in besturingskasten en elektrische panelen. Verbeter de operationele efficiëntie en optimaliseer de beschikbaarheid van jouw machines en systemen.

Harmony bewakingsrelais

Bewakingsrelais bewaken en detecteren abnormale condities met betrekking tot fase, stroom, over- en onderspanning, frequentie, snelheid of temperatuur. De relais informeren de eindgebruiker over abnormale omstandigheden en stellen hem in staat om de nodige maatregelen te treffen. Bewakingsrelais uit de Harmony-serie zijn voorzien van een geheugenfunctie en geïntegreerde LED voor het aangeven van de besturingsstatus. Functies zijn eenvoudig en nauwkeurig in te stellen met een schroefknop.

Harmony tijdrelais 

Tijdrelais zijn ontworpen om gebeurtenissen in de industriële automatisering te timen door contacten te sluiten en te openen voor, tijdens of na een ingestelde tijdsperiode. Ze zijn ontwikkeld als aanvulling op de functies van de PLC's. Tijdrelais uit de Harmony-serie hebben een slanke bouwvorm voor flexibele en eenvoudige installatie op DIN-rail. Dankzij de draaiknop zijn de tijdrelais nauwkeurig in te stellen.

Harmony elektromechanische relais 

Elektromechanische relais bestaan uit een complete set van smalle interface-, miniatuur-, universele en hoogvermogen relais, van 1 CO tot 4 CO-contacten, tot 30 A. Verklein de afmetingen in jouw behuizingen en verhoog tegelijkertijd de betrouwbaarheid van de machines met deze reeks relais. De elektromechanische relais uit de Harmony-serie beschikken over een transparante deksel, waardoor de gebruiker de status van de contacten visueel kan controleren.

Harmony solid-state relais

Solid-state relais zijn ideaal voor repetitieve toepassingen. Door het ontbreken van bewegende contactdelen hebben solid-state relais een zeer snelle responsetijd. Zonder bewegende contactdelen werken de solid-state relais alleen elektronisch. Dankzij dit aspect zijn ze perfect geschikt voor gebruik in veeleisende omgevingen met veel trillingen. Solid-state relais uit de Harmony-serie bieden een flexibele keuze uit aansluitklemmen met schroef- of veerklemmen voor bedrading. Bovendien biedt het het een betrouwbaar en veilig schakelvermogen, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen. 

Harmony Relais Schneider Electric

Meer weten over de Harmony Relais van Schneider Electric?