Blog
Hans van Leeuwen
Hans van Leeuwen begonnen als lichtadviseur bij Van Egmond Groep
Op 1 februari 2022 is Hans van Leeuwen bij Van Egmond Groep begonnen als lichtadviseur. Hans stelt zich graag aan je voor en vertelt daarbij ook over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van lichtadvies.

Op 1 februari 2022 is Hans van Leeuwen bij Van Egmond Groep begonnen als lichtadviseur. Hans stelt zich graag aan je voor en vertelt daarbij ook over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van lichtadvies.

Wat heb je gedaan voordat je hier aan de slag bent gegaan?

“Na behoorlijk wat jaren te hebben gewerkt in de agrarische sector en als project adviseur in de grootkeuken industrie, heb ik 16 jaar geleden de stap gemaakt richting verlichting. In deze jaren heb ik verschillende merken vertegenwoordigd en adviezen mogen geven aan klanten. Ik vond het erg mooi om mensen van passend advies te kunnen voorzien, maar merkte dat ik dit breder wilde kunnen doen zonder gebonden te zijn aan een merk.”

Waarom heb je gekozen voor Van Egmond Groep?

“Bij Van Egmond Groep kan ik nog beter zoeken naar de beste oplossing voor de klant, mede door het ruime aanbod. Dit zorgt ervoor dat ik echt op zoek kan gaan naar de beste, passende oplossing in overleg met de klant en leveranciers. Daarnaast vind ik Van Egmond Groep een mooi bedrijf. Dat vond ik als externe al en nu vanaf de interne positie nog steeds. Je voelt het eigenaarschap door de gehele organisatie heen. Ik krijg kansen om mijn verantwoordelijkheden te nemen en samen met de organisatie als één team bij te dragen aan het verantwoord en duurzaam ondernemen.”

Wat kan jij als lichtadviseur voor de klanten betekenen?

“Ik wil als lichtadviseur het beste advies geven aan de klant. Dat betekent dat ik hierbij geheel merkonafhankelijk kijk naar de mogelijkheden, maar ook rekening houd met de veilig- en duurzaamheid. Daarnaast is het erg belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het creëren van een comfortabele werkomgeving voor alle partijen, dus ook daar zal ik naar kijken bij het opstellen van een advies.”

“Het lichtadvies is opgedeeld in verschillende onderdelen. De eerste stap is het analyseren van de situatie en te signaleren welke kansen en mogelijkheden er zijn in die situatie. Vervolgens ga ik aan de slag met lichtberekeningen, het maken van een advies en (wanneer gewenst) het uitwerken van een lichtplan. Als extra aanvulling kan ik de klant ook voorzien van de TCO (Total Cost of Ownership). Hiermee wordt het voor de klant duidelijk op welk termijn de investering is terugverdiend.”

Wanneer is jouw dag geslaagd?

“Voor mij is een dag geslaagd als we wederom een oplossing en advies hebben aangedragen bij onze klant en wanneer ik een lach bij de mensen, zowel klanten als collega’s, op hun gezichten heb gekregen.”

Benieuwd wat Hans voor jou kan betekenen?

Neem contact met hem op via onderstaand formulier.

 
Privacy Statement*