Nieuws

Halyester geïntegreerd in xEnergy configurator van Eaton

Halyester
xEnergy configurator van Eaton bevat Halyester
De Eaton configurator xEnergy betreft geavanceerde software voor het ontwerpen van Eaton verdeelsystemen, inclusief hoofdrailsystemen en een uitgebreid assortiment van beveiliging- en schakelcomponenten.

De Eaton configurator xEnergy betreft geavanceerde software voor het ontwerpen van Eaton verdeelsystemen, inclusief eaton
hoofdrailsystemen en een uitgebreid assortiment van beveiliging- en schakelcomponenten. Sinds januari 2023 bevat de configurator ook het modulaire kunststoffensysteem Halyester. Door de uitstekende eigenschappen en veelzijdigheid wordt het systeem toegepast in veel segmenten, zoals de industrie, petrochemie, utiliteit, bouw, argicultuur, infrastructuur en machinebouw.

Energietransitie

Halyester speelt echter ook een grote rol in de energietransitie. Voor het beveiligen en distribueren van opgewekte zonne-energie en het voeden van laadpalen zijn namelijk veel verdelers nodig. De beproefde en geassembleerde kasten van Halyester bieden veel zekerheid voor het ontwerpen en toepassen van verdelers die geschikt zijn voor de grote gelijktijdige vermogens van EV en PV. De kunststoffen omhulling maakt de verdelers geschikt om uiterst duurzaam, voor tientallen jaren, te functioneren in zowel binnen als buiten opstellingen.

Halyester verdeler

Om het samenstellen van Halyester zo eenvoudig mogelijk te maken, is Halyester vanaf heden geïntegreerd in de Eaton xEnergy Configurator. Hiermee biedt Eaton één integraal platform voor alle kunststoffen en plaatstalen verdelers vanaf100 A.

De xEnergy configurator bevat nu Halyester, xEnergy Safety, xEnergy Basic, xEnergy Light en exclusief voor licentie partners de grote verdeelsystemen xEnergy Main en xEnergy Elite. De software is te gebruiken op zowel Windows 10 als Windows 11 in o.a. het Nederlands en Engels. 

Hiermee heb je één gebruikservaring voor al deze systemen, inclusief alle schakel- en beveiligingscomponenten! 

Wil je zien hoe je de software installeert? Bekijk dan de tutorials. 

Aan de slag met deze configurator van Eaton?