Nieuws

‘Get the job done right’ met de PUSH IN-verbindingsoplossingen van Weidmüller

Weidmuller PUSH IN
‘Get the job done right’ met PUSH IN-verbindingsoplossingen
‘Get the job done right’ met de PUSH IN-verbindingsoplossingen van Weidmüller. Met meer dan 5.000 PUSH IN aansluitoplossingen helpt Weidmüller je snelheid in processen en meerwaarde in projecten te brengen.

Maak tijd de succesfactor

logo WeidmullerDuidelijke planningsprocessen, korte voorbereidingstijden, efficiënte bekabeling en snelle inbedrijfstelling: Met meer dan 5.000 PUSH IN aansluitoplossingen helpt Weidmüller je snelheid in processen en meerwaarde in projecten te brengen.

Bereik je doel sneller: met PUSH IN-verbindingsoplossingen

De efficiëntie van paneelmontage hangt nauw samen met de  hoeveelheid bedrading. Componenten met PUSH IN technologie reduceren de verbindingstijd tot 50%. Je hoeft alleen maar de geleider tot aan de aanslag in het klempunt te steken en je krijgt een veilige en gasdichte verbinding - zonder gereedschap.

Of je nu een planner, ontwikkelaar, paneelbouwer of design engineer bent: Weidmüller's PUSH IN technologie, die zich al een miljoen keer bewezen heeft, brengt je het snelst tot perfecte werkresultaten.

PUSH IN Relais
PUSH IN Terminals

De voordelen van PUSH IN technologie

.Bespaar tijd
In vergelijking met conventionele veertechniek aansluitingen wordt de verbindingstijd met de PUSH IN technologie tot 50% verkort. Tijd die u nu beschikbaar heeft voor andere belangrijke taken.
 

.Verlaag kosten
Van planning tot installatie en onderhoud: De PUSH IN technologie vereenvoudigt vele taken rondom aansluitingen: maakt ze sneller, veiliger en dus zuiniger.
 

.Toekomstbestendig
PUSH IN-aansluitoplossingen garanderen een langdurige betrouwbare aansluiting en zijn optimaal te gebruiken met automatische bedradingsmachines.

Snelle bedrading. Maar wel veilig.

Bij PUSH IN aansluitingen wordt de geprepareerde ader eenvoudig ingestoken voor een betrouwbare, trilling bestendige en gasdichte verbinding. Met het bedienen van de geïntegreerde pusher kan de ader worden losgehaald.

Wil je meer weten over de PUSH IN producten van Weidmüller
of deze direct bestellen?