Nieuws

Ger Sloos nieuwe commercieel directeur Van Egmond Groep

Hans de Croon en Ger Sloos
Hans de Croon en Ger Sloos
Ger Sloos nieuwe commercieel directeur Van Egmond Groep
Hans de Croon krijgt een nieuwe rol binnen Van Egmond Groep; directeur Business Development & Marketing. Ger Sloos start per 1 oktober als nieuwe commercieel directeur ter vervaging van Hans.

We zijn verheugd het nieuws met u te kunnen delen dat Hans de Croon, commercieel directeur bij Van Egmond Groep, per 1 oktober een nieuwe rol zal gaan vervullen. In zijn nieuwe functie van directeur Business Development & Marketing zal Hans onder meer aan de slag gaan met het verder ontwikkelen van assortiment, dienstverlening en kennisdeling.

Ik kijk er enorm naar uit om te starten in mijn nieuwe rol en de dienstverlening binnen Van Egmond Groep verder vorm te geven, aldus Hans de Croon.

 

De functie van commercieel directeur zal vanaf 1 oktober vervuld worden door Ger Sloos. Ger zal met zijn ruime ervaring in de industriële markt een grote bijdrage leveren aan het commerciële team binnen Van Egmond Groep. In de toekomst zullen Hans en Ger intensief met elkaar samenwerken om de dienstverlening naar onze relaties nog verder uit te breiden.

Ger Sloos: Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten om Van Egmond Groep verder op de landelijke kaart te zetten.

 

Wij wensen beide heren heel veel succes toe in hun nieuwe rol binnen Van Egmond Groep.