Nieuws

Ex-i-scheidingsversterkers MINI Analog Pro van Phoenix Contact

Phoenix Contact
Ex-i-scheidingsversterkers MINI Analog Pro van Phoenix Contact
De nieuwe Ex i-varianten van de 6,2 mm-MINI Analog Pro-scheidingsversterkerfamilie bieden explosiebeveiliging en functionele veiligheid in een unieke compactheid. Met deze innovatieve prestatie werden de producten bekroond als Winner bij de GIT Security Award en met Gold bij de German Innovation Award. 

De nieuwe Ex i-varianten van de 6,2 mm-MINI Analog Pro-scheidingsversterkerfamilie bieden explosiebeveiliging en functionele veiligheid in een unieke compactheid. Met een ruimtebesparing tot en met 50% ten opzichte van de huidige oplossingen worden meettechnische signalen betrouwbaar verwerkt en is tegelijkertijd de bescherming van mens, milieu en installaties gewaarborgd. De producten worden consequent beoordeeld volgens het hoogste veiligheidsniveau, SIL 3 one out of one. Het bedieningsconcept en de continue digitalisering zijn bijzonder gebruikersvriendelijk en toekomstbestendig. 

Met deze innovatieve prestatie werden de producten bekroond als Winner bij de GIT Security Award en met Gold bij de German Innovation Award. 

Dit is wat de onafhankelijke jury's en kiezers overtuigde om deze uitstekende keurmerken toe te kennen 

  • Ongeëvenaarde ruimtebesparing: moderne analoge schakeltechniek, intrinsiekveiligheid en SIL 3 in unieke compactheid. 
  • Explosiebeveiliging voor alle zones en stofgroepen door internationale toelatingen, uitgebreid temperatuurbereik en gedocumenteerd hoogtetoepassingsbereik tot 5000 m. 
  • Bescherming van mens, milieu en installaties door hoogste veiligheidsniveau: SIL 3 one out of one. 
  • Eenvoudige bediening door gebruikersvriendelijk ontwerp- en bedieningsconcept. 
  • Doorgaande digitalisering met configuratie- en monitoring-app, communicatie-gateways, digitale tagging en typeplaatje. 
Phoenix Contact

Meer weten over de scheidingsversterkers?