Nieuws

eWON Flexy 205: De modulaire, industriele router en data toegangspoort

De e-WON Flexy 205 is een geavanceerde internet data toegangspoort, die machinebouwers de mogelijk geeft om vitale KPI's te verzamelen en te monitoren voor analyses en onderhoud vooraf in te schatten. Met de databewaring, notificatie, ingebouwde visualisatie, scripttaal en verbeterde internet connectiviteitsfuncties.

eWON Flexy 205: Dé industriële router en data toegangspoort
Met de eWON Flexy 205 bepaalt uzelf uw parameters en hebt u altijd en overal inzicht in uw data. Stel nu uw e-WON Flexy 205 samen, zoals u dat wilt.

Bepaal uw eigen parameters

Met de e-WON Flexy 205 is mogelijk om zelf uw parameters naar wens te configureren en notificaties te ontvangen door middel van E-mail of SMS danzkij de Talk2M-service.

Altijd en overal inzicht in uw data

Met de e-WON Flexy 205 hebt u altijd en overal inzicht in uw data. De e-WON Flexy 205 kan eenvoudig tot één miljoen gegevenswaarden verzamelen en vervolgens eenvoudig worden opgehaald met behulp van HTTPs, MQTT of FTP. Tevens biedt het een veilige, externe connectiviteit door gebruik te maken van de ingebouwde Ethernet functionaliteit. Tot slot hebt u dankzij de lokale dashboard direct inzicht in uw data die realtime wordt verwerkt door middel van HTML 5. Hierdoor kan er tijdig worden bijgestuurd. Ook zijn deze gegevens in te zien vanaf uw smartphone of tablet.

Stel uw e-WON Flexy 205 samen, zoals u dat wilt

Mocht het nodig zijn, dan biedt de e-WON Flexy de mogelijkheid om zelf de connectiviteit uit te breiden door twee uitbreidingssloten aan te bieden. Hierbij kan er worden gekozen tussen een WiFi of cellular uitbreidingskaart. Daarnaast kunt met de basis scriptaal zelf applicaties ontwikkelen, bijvoorbeeld een op maatgemaakte I/O-stuurprogramma. Tot slot wordt de integratie tussen uw fabrieken ook gemakkelijk gemaakt door de nieuwe OPC-UA functie.

Bestel direct in onze Portal