Blog
Edwin Sweers
Even voorstellen: Edwin Sweers - Vestigingsmanager Zaandam
Al een aantal jaren is Edwin Sweers een vertrouwd gezicht binnen Van Egmond Groep. Als accountmanager en vestigingsmanager in Zaandam, zet hij zich samen met collega’s elke dag weer in voor jou als klant.

Al een aantal jaren is Edwin Sweers een vertrouwd gezicht binnen Van Egmond Groep. Als accountmanager en vestigingsmanager in Zaandam, zet hij zich samen met collega’s elke dag weer in voor jou als klant. Hij vertelt je graag meer over zijn functie en ervaring.

𝗠𝗼𝗼𝗶𝗲 𝗼𝗻𝘁𝘄𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻

“In 2015 ben ik bij Elauma Waagmeester aan de slag gegaan. Ik kende de organisatie en had er een goed, positief beeld van. De branche was nog redelijk onbekend voor mij, maar de ontwikkelingen en mogelijkheden spraken mij erg aan. Ik heb vervolgens snel de goede werksfeer, vrijheid en flexibiliteit mogen ervaren. Uiteindelijk is Elauma Waagmeester in 2019 overgenomen door Van Egmond Groep, waar we ons meteen thuis voelden en wat ook weer veel positieve dingen met zich meebracht. We hebben nu een mooi, hecht team met collega’s die zowel al langer binnen de organisatie rondlopen, als collega’s die nieuwer zijn.”

𝗩𝗲𝘀𝘁𝗶𝗴𝗶𝗻𝗴𝘀𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 𝗭𝗮𝗮𝗻𝗱𝗮𝗺 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗮𝗻 𝗘𝗴𝗺𝗼𝗻𝗱 𝗚𝗿𝗼𝗲𝗽

“In mijn functies als accountmanager en vestigingsmanager vind ik veel afwisseling. Ik ben bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het team in Zaandam, het aansturen van de collega’s daar en de groei van de vestiging. Daarnaast ben ik ook betrokken bij het schakelen met klanten en relaties met hen opbouwen. Het is leuk om dit te kunnen combineren met elkaar, te sparren met collega’s en klanten en mee te kunnen denken in oplossingen. Ik vind het hierbij belangrijk om de klant snel van een reactie te voorzien en hun vervolgens ook een antwoord op hun vraag te geven.”