Nieuws

eSIGN van Werma: De nieuwe maatstaf in industriële signalisatie

Werma esign
eSIGN van Werma: De nieuwe maatstaf in industriële signalisatie
eSIGN is de toekomst van de signaaltechniek - een signaaltoren die dankzij diverse functies, maximale instellingen en een industrieel ontwerp de meest complete signaaltoren in haar reeks is.

WermaeSIGN is de toekomst van de signaaltechniek - een signaaltoren die dankzij diverse functies, maximale instellingen en een industrieel ontwerp de meest complete signaaltoren in haar reeks is.

De eSIGN maakt het mogelijk via elektronische modulariteit, een verscheidenheid aan kleuren, helderheidsniveaus en lichteffecten te realiseren. Van het klassieke signaallicht tot volledig op maat gemaakte instellingen, alles is mogelijk. Variabele niveauaanduidingen of volledige vlaksignalisatie kunnen met eSIGN probleemloos gerealiseerd worden.

Kenmerken

  • Klassieke signaaltorenaanduiding mogelijk.
  • Duidelijke en onmisbare verlichte niveaus dankzij signalering over het gehele oppervlak.
  • Filing level indication van 0 tot 100%.
  • Veelzijdig aanpasbaar met verschillende standen, kleuren en tonen.
  • UL Type 4X garandeert weerstand tegen UV-straling en omgevingsinvloeden.
  • Programmatie via software mogelijk.

De nieuwe eSIGN omvat een sirene met 10 verschillende tonen die kunnen worden ingesteld om specifieke toepassingen aan te geven.

Meer kleuren, meer effecten, meer mogelijkheden. Heb je een klassieke signaaltoren nodig? Een filing level? Verschillende lichteffecten, zoals permanent, knipperend, flitsend of roterend licht?

Meer informatie over de signaaltechniek van Werma?