Nieuws

Energiemeting met de Siemens SENTRON PAC 7KT1666

siemens sentron
Energiemeting met de Siemens SENTRON PAC 7KT1666
De SENTRON PAC 7KT1666 biedt energiemeting voor nauwkeurige monitoring en controle van het elektrische energieverbruik. Dit compacte en krachtige apparaat is ontworpen om inzicht te bieden in energiepatronen en efficiëntie maximaliseren.

siemensDe SENTRON PAC 7KT1666 biedt energiemeting voor nauwkeurige monitoring en controle van het elektrische energieverbruik. Dit compacte en krachtige apparaat is ontworpen om inzicht te bieden in energiepatronen en efficiëntie maximaliseren.

Met zijn veelzijdige mogelijkheden voor meting en analyse kunnen gebruikers gedetailleerde en betrouwbare informatie verkrijgen over het vermogen, spanning en stroom. Daarbij beschikt de energiemeter over MID-certificering, zodat de gemeten kWh waardes gebruikt mogen worden richting externe partijen voor facturering.

Zowel residentiële als commerciële toepassingen

De energiemeter is ook ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, waaronder energiebeheer in gebouwen, zonnepaneelsystemen en laadstations voor elektrische voertuigen. Door real-time gegevens te verzamelen, stelt de energiemeter de gebruiker in staat om bewuste en actuele beslissingen te nemen, om kosten te besparen, duurzaamheid te bevorderen en te voldoen aan wet- & regelgevingsnormen. Kortom, de SENTRON PAC1666 is een essentieel meetinstrument voor het inzichtelijk maken van je energieprofiel en je kosten verlagen of verrekenen.

Siemens SENTRON

Highlights PAC1666

  • kWh meetwaarden voor facturatiedoeleinden dankzij MID-certificering;
  • LC-scherm met achtergrondverlichting;
  • 35 mm DIN-rail behuizing, 4 MW (72 mm breed);
  • Beschikt over Modbus RTU( communicatie protocol);
  • Digitale ingang voor de selectie van twee tarieven;
  • Spanningsmeting: directe meting 230 V N-L400 V L-L, CAT III;
  • Stroomingang: 80 A directe aansluiting.

Meer weten over de energiemeter?