Nieuws

Eldra MULTINORM montagesnoeren: gecertificeerd voor wereldwijde toepassingen

Eldra MULTINORM montagesnoeren
Eldra MULTINORM montagesnoeren
Eldra MULTINORM montagesnoeren voor wereldwijde toepassingen
Recent heeft Eldra nieuwe MULTINORM montagesnoeren geïntroduceerd. Het nieuwe type montagesnoeren voldoet aan maar liefst vijf verschillende internationale normen: UL/CSA, BS, Lloyd’s, HAR en CPR.

.Recent heeft Eldra nieuwe MULTINORM montagesnoeren geïntroduceerd. Het nieuwe type montagesnoeren voldoet aan maar liefst vijf verschillende internationale normen: UL/CSA, BS, Lloyd’s, HAR en CPR. Vanwege deze keurmerken zijn de 5-norm snoeren geschikt voor zowel de Nederlandse markt (CPR en HAR), scheepskeur (Lloyd’s), Canadese en Amerikaanse markt (UL/CSA) en Engelse markt (BS).

De snoeren zijn gebaseerd op de kwaliteit van de vertrouwde H05- en H07V2-K van Eldra en zijn nu gecertificeerd voor wereldwijde toepassingen. De nieuwe Eldra H05V2-K/H07V2-K MULTINORM Eca is toepasbaar in zowel vast aangelegde als beschermde situaties, waarbij de maximale temperatuur van de geleider mag oplopen tot 90˚C. Daarnaast voldoet het snoer aan de eisen die zijn vastgelegd in de norm EN 50525-2-31 en aan de brandproef volgens IEC60332-1.

Door de soepele geleider is het montagesnoer zeer flexibel waardoor het gemakkelijk te verwerken is. Deze multi-inzetbare montagesnoeren zorgen ervoor dat er geen dubbele voorraad meer nodig is en u voor iedere toepassing altijd over de juiste kabel beschikt.

Uw voordelen:

 • .MULTINORM HAR, CPR, UL/CSA, British Standard
 • Lloyd's Register type approved (0,5 mm² t/m 35 mm²), toepassing: meet- en regeltechniek in de scheepsbouw
 • Kan in diverse landen worden toegepast: Nederland, Amerika, Canada en Engeland
 • Geschikt voor een continue geleider temperatuur van 90°C
 • Eenvoudig te strippen
 • Flexibele geleider

De MULTINORM snoeren zijn verkrijgbaar in ringen van 100 meter, kleine kunststof haspels en box wires. Daarnaast zijn ze leverbaar in een groot aantal kleuren:

 • 0,5 mm2 t/m 2,5 mm2:
  zwart, blauw, bruin, geel/groen, rood, geel, oranje, wit, groen, paars en grijs.
 • 4 mm2 t/m 6 mm2:
  zwart, blauw, bruin, geel/groen, geel en groen
 • 10 mm2 t/m 16 mm2:
  zwart, blauw, bruin, geel/groen
 • >16 mm2:
  Zwart

Eldra MULTINORM montagesnoeren zijn de juiste keuze voor uw bedrading, of het nu gaat om bedrading in toestellen, schakel- en besturingskasten, bedieningspanelen, paneelbouw of in buis- of plintsystemen.

Bekijk de Eldra MULTINORM product catalogus hier: