Nieuws

Ekip UP van ABB - Upgrade laagspanning-verdeelsystemen in een handomdraai

ABB - Ekip UP
Ekip UP van ABB - Upgrade laagspanning-verdeelsystemen
Jouw laagspanningsverdeler heeft een levensduur die kan oplopen tot 40 jaar. Een groot deel van de technologie die in de verdeler wordt toegepast, ontwikkelt zich echter veel sneller.

ABBJouw laagspanningsverdeler heeft een levensduur die kan oplopen tot 40 jaar. Een groot deel van de technologie die in de verdeler wordt toegepast, ontwikkelt zich echter veel sneller. In minder dan 3 tot 5 jaar kan technologie alweer verouderd zijn. In dat geval is een upgrade van de installatie een vereiste.

Maximaal profiteren

Belangrijke redenen om jouw installatie te upgraden:

  • Garandeer de optimale werking, maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid
  • Profiteer maximaal van de energie-efficiëntie waar de vraag naar energie steeds groter wordt
  • Verbeter de prestaties van veiligheid van jouw installatie door de inzet van nieuwe, innovatieve technologie

Ekip UP

De Ekip UP is een innovatieve, digitale unit in plug-and-play uitvoering waarmee bestaande laagspanningsinstallaties kunnen worden geüpgraded voor monitoring van het energieverbruik en verbetering van de beveiligingsfuncties. De montage van de Ekip UP is eenvoudig, waardoor je snel optimaal kan profiteren van de voordelen van digitalisering in een bestaande laagspanningsinstallatie.

ABB - Ekip UP

Ekip UP is geschikt voor laagspanningstoepassingen variërend van 40 kW tot 4 MW. Het multifunctionele apparaat wordt eenvoudig gemonteerd en geconfigureerd: zelfs voor geavanceerde functies is niet meer dan basis-programmeerkennis vereist. Het systeem kan gekoppeld worden aan het cloud-gebaseerde platform ABB AbilityTM Energy and Asset Manager, zodat op afstand monitoren mogelijk is.

Slimme laagspanningsverdeeloplossingen

ABB's slimme upgrade oplossingen maken deel uit van het Intelligent Distribution concept voor verbeterde energie-efficiëntie en verlaging van CO2-uitstoot, maximale betrouwbaarheid en eenvoudige service, duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

Wil je meer weten over de producten van Ekip UP van ABB?