Nieuws

Eerste Antimicrobiële drukknop van Schneider Electric: Claim nu je gratis sample!

header
Eerste Antimicrobiële drukknop van Schneider Electric
Een schone en hygiënische werkplek draagt bij aan een aangename werkomgeving waar medewerkers beter presteren. De Harmony Antimicrobiële Drukknoppen zijn een belangrijke innovatie voor jouw bedieningspaneel.

logo seEen schone en hygiënische werkplek draagt bij aan een aangename werkomgeving waar medewerkers beter presteren. De Harmony Antimicrobiële Drukknoppen zijn een belangrijke innovatie voor jouw bedieningspaneel. De drukknoppen zijn verrijkt met een zilverionen antimicrobiële additief, bedoeld om bacteriële en microbiële groei op drukknoppen te remmen.

Gratis Harmony Antimicrobiële Drukknop!

Wil je een bedieningspaneel waar kwaliteit en hygiëne samenkomen? Vraag vandaag nog jouw Harmony Antimicrobiële Drukknop aan.

Vraag nu aan

Harmony Antimicrobiële Drukknop

Waarom de Harmony Antimicrobiële Drukknoppen van Schneider Electric?

.
  • Antimicrobiële drukknoppen
  • Verbetert de reinigingsroutine
  • Voorkomt microbiële groei op drukknoppen
  • Loogt niet uit: blijft inert totdat het in contact komt met andere microben

Onderscheid jouw business van de concurrentie met de innovatieve producten van Harmony

Harmony Antimicrobiële Drukknop
Harmony Antimicrobiële Keuzeschakelaar

Harmony Antimicrobiële Drukknop

De Harmony Antimicrobiële Drukknoppen van Schneider Electric hebben meer aandacht voor een hygiënisch ontwerp. Een antimicrobieel additief van zilverionen is opgenomen in de kunststof van de drukknoppen, om de groei van bacteriën en microben te remmen.

Koop dit product

Harmony Antimicrobiële Keuzeschakelaar

De Harmony Antimicrobiële keuzeschakelaars van Schneider Electric hebben meer aandacht voor een hygiënisch ontwerp. Een antimicrobieel additief van zilverionen is opgenomen in de kunststof van de keuzeschakelaars, om de groei van bacteriën en microben te remmen.

Koop dit product

Harmony Metalen Bedieningskastjes
Harmony Monitoring Contactblokje

Harmony Metalen bedieningskastjes XAPD/XAPK

Geen compromissen meer tussen robuustheid en esthetiek, alle wensen worden gedekt met de nieuwe reeks drukknopkasten van Schneider Electric. Van 1 tot 10 gaten, een compleet aanbod in afmetingen en zowel beschikbaar voor een horizontale als verticale montage. De bedieningskastjes zijn volledig compatibel met de Harmony 22m en 30m XB4/XB5 drukknoppenreeks.

Ontdek de range

Harmony Monitoring Contactblokje

Het Harmony Monitoring contactblok van Schneider Electric zorgt voor maximale betrouwbaarheid en verhoogt de veiligheidsfunctie van de noodstop. Ons monitoring contact is een ''normally closed'' (NC) contactblok met een ingebouwde zelfbewakingsfunctie en ontworpen om mogelijke storingen te beperken. Toepasbaar met de meeste Harmony noodstopknoppen.

Koop dit product

Hygiënische innovatie Schneider Electric

 

Bescherm de raakoppervlakken van je machine!

  • Remt microbiële groei op drukknoppen
  • Verbetert de reinigings- en ontsmettingsroutine
  • Loogt niet uit: blijft inert tot het in contact komt met bacteriën