Blog
Header logistiek
Werken bij Van Egmond Groep - Logistiek
In ons magazijn steken onze logistiek medewerkers dagelijks hun handen uit de mouwen om het logistieke proces goed te laten verlopen. Steven Hietbrink is coördinator van één van de teams en neemt je graag mee in zijn werkzaamheden.

In ons magazijn steken onze logistiek medewerkers dagelijks hun handen uit de mouwen om het logistieke proces goed te laten verlopen. Steven is coördinator van één van de teams en neemt je graag mee in zijn werkzaamheden en de carrièremogelijkheden op onze afdeling Logistiek en Transport.

Steven vertelt: “Onze afdeling is verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces in het magazijn: lossen, controleren, inruimen, sorteren, verzamelen en het verzendklaar maken van diverse soorten goederen. We willen ons onderscheiden op ons vakgebied en hebben daardoor veel klant specifieke toepassingen. Als logistiek coördinator houd ik me bezig met het coördineren van mijn team logistieke medewerkers, voornamelijk op het gebied van opslag en processen. Dit begint met de dagplanning en hierin schakel je gedurende de dag. Daarnaast begeleid en coach ik mijn team.”

Hecht team
Wat werken op deze afdeling leuk maakt voor Steven, is zijn hechte team. “Ons team is heel divers; jong en oud, man en vrouw en van starter tot ervaren. Hierdoor ontstaat er een leuke dynamiek in het team. Zowel de logistieke medewerkers als de coördinatoren houden de sfeer er altijd goed in met elkaar. We werken hard, maar we lachen ook hard. Van Egmond Groep is dus te omschrijven als een organisatie met een informele sfeer, no-nonsense mentaliteit en korte lijntjes. Als coördinator probeer ik hier een goede balans in te vinden en ervoor te zorgen dat we de dag goed met elkaar af te kunnen sluiten. Een dag is voor mij geslaagd als het ons lukt om de uitdagingen om te zetten naar oplossingen en als we samen mooie resultaten hebben neergezet.”

“We werken hard, maar lachen ook hard”

Groeiend team
Van Egmond Groep is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Ook de logistieke afdeling zelf staat niet stil. Steven: “We zijn nog steeds groeiende. Hierdoor ontstaan er regelmatig nieuwe vacatures, leuke uitdagende projecten en verdere ontwikkelingsmogelijkheden. Zelf ben ik bijvoorbeeld binnengekomen als werknemer en heb ik het laatste jaar deel mogen uitmaken van het WMS-team (Warehouse Management Software).”

.

Word jij onze nieuwe collega?
Steek jij graag jouw handen uit de mouwen om mee te bouwen aan een groeiende organisatie? Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de logistiek? Ter uitbreiding van onze logistieke afdeling (35 fte) zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

Bekijk alle vacatures in de logistiek

Bekijk alle openstaande vacatures van Van Egmond Groep