Nieuws

Een compleet bedieningspaneel met Harmony van Schneider Electric. Vraag nu een gratis sample aan!

Schneider Electric STAR Harmony
Schneider Electric STAR Harmony
Vraag nu een gratis Harmony sample aan van Schneider Electric!
Het brede aanbod bedienings- en signaleringseenheden van Schneider Electric helpt je om bedieningspanelen te optimaliseren. Verhoog de efficiëntie van machines en boost jouw business! Ontdek de innovatieve producten van Schneider Electric.

Logo SchneiderHet brede aanbod bedienings- en signaleringseenheden van Schneider Electric helpt je om bedieningspanelen te optimaliseren. Verhoog de efficiëntie van machines en boost jouw business! Ontdek de innovatieve producten van Schneider Electric.

Metalen verzonken drukknoppen, insteekrelais voeten met drukveer technologie en de Harmony Pocket Remote. Stuk voor stuk innovatieve producten die jouw bedieningspaneel naar een hoger niveau tillen.

 

.

 

Vraag nu een gratis sample aan!

Maak kennis met de verzonken metalen drukknop van Harmony en ervaar hoe kwaliteit en design samenkomen in jouw bedieningspaneel. 

Vul het formulier in en ontvang
binnen één week een gratis sample!

Creëer de beste bedieningsinterface met de innovatieve producten van Harmony:

Harmony Drukknoppen

Harmony metalen en kunststof drukknoppen bieden een robuuste en betrouwbare machinebediening voor alle industriële applicaties.
 

Bekijk in onze Portal

Harmony Insteekrelais voeten

Harmony insteekrelais voeten met drukveer technologie zorgen voor een snellere installatie van de relais in het industriële besturingspaneel.
 

Bekijk in onze Portal

Harmony Signaalkolommen

Harmony XVU modulaire signaalkolommen bieden flexibiliteit en gemak. Voeg gekleurde lichtelementen of een geluidsmodule toe om de signaalkolom te personaliseren.
 

Bekijk in onze Portal

Harmony Pocket Remote

Harmony Pocket Remote helpt bij een efficiëntere bedrijfsvoering. Upgrade bestaande toepassingen eenvoudig naar een volledig draadloos systeem.


Bekijk in onze Portal

Benieuwd naar het complete Harmony portfolio
van Schneider Electric?