Nieuws

Een 1-kanaals temperatuurbewakingsrelais van ABB voor compacte toepassingen

ABB CM-TCS.011
Een 1-kanaals temperatuurbewakingsrelais voor compacte toepassing
Eén blik, één klik, één oplossing. De CM-TCS.011 is een 1-kanaals temperatuurbewakingsrelais voor eenvoudige en compacte toepassingen.

ABBEén blik, één klik, één oplossing. De CM-TCS.011 is een 1-kanaals temperatuurbewakingsrelais voor eenvoudige en compacte toepassingen. Deze innovatieve temperatuurbewakingsrelais zijn met één druk op de knop te configureren via het LCD-scherm met achtergrondverlichting of met de ABB EPiC app.

ABB CM TCS

Complete serie temperatuurbewakingsrelais

De CM-TCS.011 is onderdeel van de veel toegepaste en bewezen serie CM-TCS, die temperaturen van vaste stoffen, vloeistoffen en gasvormige media met een variëteit aan sensoren bewaakt en meet. Bewaking van te hoge en te lage temperaturen, maar ook detectie van een open lus of gesloten circuit, zijn voor ieder relais snel en eenvoudig een feit. Komt de temperatuur beneden of boven een vooraf ingestelde grenswaarde? Dan verandert het uitgangsrelais van positie overeenkomstig de ingestelde functionaliteit en toont het LCD-scherm eenvoudige realtime meetwaarden en statusinformatie.

De voordelen van de CM-TCS.011:

 • Eén blik: Beschik in één oogopslag over alle benodigde informatie. Slechts één blik is voldoende om de status en meetwaarden van het relais te zien, door het op symbolen gebaseerde menu te navigeren en het apparaat te configureren. Het LCD-scherm aan de voorzijde van het relais toont de momenteel gemeten waarden en onderhoudsgegevens.

  Met slechts één druk is de op symbolen gebaseerde menustructuur toegankelijk via de druk-draaiknop. Stel eenvoudig de drempelwaarden en parameters in met behulp van een intuïtieve en toekomstgerichte interface.
   
 • Eén klik: Tot 80% snellere installatie met slechts één druk op de knop. Eenvoudig parameters instellen en instellingen van andere apparaten kopiëren via NFC (near field communicatie) met de ABB EPiC-smartphone app - zelfs in uitgeschakelde toestand. Raak het relais eenvoudig aan met jouw mobiele telefoon.

  Vervolgens kunnen parameterinstellingen worden bewerkt, opgeslagen in de app en vervolgens naar verschillende apparaten worden gekopieerd. Installatie en configuratie waren nog nooit zo eenvoudig.
   
 • Eén oplossing: Eén apparaat voor thermische bescherming en conditiebewaking. Dek met één relais veel verschillende toepassingen, bewaak hun toestand, verbeter veiligheid en garandeer de uptime. Door vroegtijdige detectie van onaanvaardbare temperatuurstijgingen en te waarschuwen voor de noodzaak van onderhoud, zorgt temperatuurmonitoring ervoor dat toepassingen operationeel blijven en de levensduur van activa verbetert.

De intelligente temperatuurbewakingsrelais ABB CM-TCS.011 zorgt hiermee voor een heuse revolutie!

Meer weten over de temperatuurbewakingsrelais van ABB?