Nieuws

Eaton's nieuwe XL-inbouwsysteem: veelzijdig en eenvoudig

Eaton xEnergy Light
Eaton xEnergy Light
Eaton's nieuwe XL-inbouwsysteem: veelzijdig en eenvoudig
Eaton's allround plaatstalen verdeelsysteem xEnergy Light is uitgebreid met een nieuw veelzijdig XL-inbouwsysteem. xEnergy Light is een flexibel en hoogwaardig systeem voor het ontwerpen van vloerstaande verdeelsystemen tot en met 1600A.

Laagspanningsverdeelsysteem xEnergy Light

Eaton xEnergy LightEaton's allround plaatstalen verdeelsysteem xEnergy Light is uitgebreid met een nieuw veelzijdig XL-inbouwsysteem. Met een compact assortiment biedt het XL-inbouwsysteem veel mogelijkheden voor toepassingen voor verdeelborden voor de energiedistributie. Het XL-inbouwsysteem bevat beproefde en gedocumenteerde voedings- en afgaande velden tot en met bouwvorm 4a.

xEnergy Light is een flexibel en hoogwaardig systeem voor het ontwerpen van vloerstaande verdeelsystemen tot en met 1600A. Dankzij de veelzijdige afmetingen en beschermingsgraden (IP31/42/55) is het systeem uitermate geschikt als verdeelinrichting voor de energiedistributie of als besturingspaneel voor gebouwen en industrieën.  xEnergy verdeelborden zijn snel en eenvoudig te ontwerpen met de gratis xEnergy Configurator.

De voordelen

  • Hoge flexibiliteit koppeling van velden aan hoofdrailsystemen voor plaatsing achterin, boven- en/of onderin de behuizing.
  • Hoog installatiegemak door breed en goed toegankelijk kabelcompartiment.
  • Voedingsvelden voor vermogensautomaten en (veiligheden)lastscheiders.
xEnergy Light Eaton
xEnergy Light Eaton

Meer informatie over xEnergy Light?