Nieuws

Eaton lanceert IE4-ready DG1 General Purpose frequentieregelaars voor generieke toepassingen

.
.
Eaton lanceert IE4-ready DG1 General Purpose frequentieregelaars
Eaton heeft haar portfolio frequentieregelaars uitgebreid met nieuwe IE4-ready DG1 General Purpose frequentieregelaars. Deze nieuwe serie biedt universele frequentieregelaars die efficiënter, robuuster, compacter en veiliger zijn.

.Eaton heeft haar portfolio frequentieregelaars uitgebreid met nieuwe IE4-ready DG1 General Purpose frequentieregelaars. Deze nieuwe serie biedt universele frequentieregelaars die efficiënter, robuuster, compacter en veiliger zijn.

Een frequentieregelaar kan in veel verschillende situaties toegepast worden. Echter, de vereisten verschillen altijd per situatie. De nieuwe ErP-richtlijnen maken de lijst met vereisten nog langer door hier ook ‘drive classificaties’ aan toe te voegen. De ErP-richtlijn stelt dat vanaf 1 juli 2021 IE3-motoren voor veel toepassingen de standaard moet zijn. Per 1 juli 2023 zal dit zelfs voor IE4-motoren gelden van 75 kW – 200 kW. Alle frequentieregelaars van Eaton zijn geschikt voor IE4-motoren en hebben allen een IE2 Drive classificatie. Dat maakt de keuze welke frequentieregelaar je nodig hebt echter niet eenvoudiger. Elke frequentieregelaar in het Eaton frequentieregelaar portfolio heeft namelijk zijn eigen specifieke kenmerken. Denk hierbij aan toepassing, voedingsspanning, IP-graad, bouwvorm, etc.

.
.

Nieuw: DG1 General Purpose frequentieregelaars

Om aan de wensen van de gebruikers te blijven voldoen, heeft Eaton haar portfolio uitgebreid met de nieuwe DG1 General Purpose frequentieregelaars. Deze nieuwe serie biedt universele frequentieregelaars met een modernere vormgeving en functionaliteiten die geschikt zijn voor vele toepassingen, zoals multi-pomp-, ventilator- en transportbandtoepassingen.

De nieuwe DG1 frequentieregelaars zijn efficiënter, robuuster, compacter, en veiliger. Daarnaast hebben ze verschillende on-board interfaces en communicatieprotocollen. De DG1 geeft daarmee antwoord op de vraag welke frequentieregelaar het meest overwogen moet worden. Is de DG1 niet geschikt, dan kan Eaton helpen een andere geschikte PowerXL frequentieregelaar uit te kiezen die beter past bij die specifieke toepassing. De nieuwe DG1 frequentieregelaar vereenvoudigt hiermee het keuzeproces aanzienlijk.

Leer de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe DG1 General Purpose frequentieregelaars kennen en ontdek zijn veelzijdigheid. 

Meer weten over de DG1 General Purpose frequentieregelaars