Nieuws

Eaton biedt ondersteuning bij export naar Amerika

header eaton
Eaton biedt ondersteuning bij export naar Amerika
Wanneer je een machine buiten Europa wilt inzetten, moet deze aan verschillende richtlijnen voldoen. Eaton biedt trainingen aan om te ondersteunen bij de export naar Noord-Amerika.

EatonEen machine mag pas worden ingezet in de Nederlandse markt als deze voldoet aan zowel alle Nederlandse als de Europese reguleringen. Het betreft hier de IEC-normeringen. Wanneer je deze machine vervolgens ook buiten Europa wilt in gaan zetten, waar andere normeringen gelden, zal deze ook moeten voldoen aan de richtlijnen van het land waar de machine gebruikt gaat worden.

Eaton

 

Export naar Noord-Amerika

In het geval van Noord-Amerika zal deze dus ofwel een UL- ,ofwel een CSA-goedkeuring moeten hebben. Machinebouwers begrijpen maar al te goed welke uitdagingen daarbij komen kijken. Welke componenten kan je wel of niet gebruiken en bovenal: waarom wel of niet? Vaak volstaat het om naar de goedkeuringen te kijken die op de aan te schaffen componenten vermeld staan.

Echter is het ook belangrijk om te weten waarom deze componenten juist geschikt zijn voor export naar Noord-Amerika. Naast een uitgebreid pakket aan componenten voor de UL/CSA-markt, biedt Eaton hulp aan iedereen die meer informatie wil hebben over de reguleringen waar een machine aan moet voldoen bij export naar Noord-Amerika.

Zo helpt bijvoorbeeld de beperking van de stroom door middel van zekeringen apparatuur een hoge SCCR en selectieve coördinatie te bereiken, wat de vonkenergie (vlamboog) vermindert. Eaton helpt je om snel de juiste antwoorden te vinden op uitdagingen op het gebied van aansturen en beveiligen van motoren en circuitbeveiligingen. Ze maken hierbij gebruik van een eeuw lang aan expertise in Noord-Amerikaanse en IEC-elektrische systemen.

Trainingen

Eaton biedt trainingen, video's, een groot aantal whitepapers en handleidingen om jou te ondersteunen bij het voldoen aan de UL/CSA-normen en voorschriften. Daarnaast bieden zij ook de benodigde productoplossingen die gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd.

Lees meer op Eaton.nl

Wil je liever gepersonaliseerde ondersteuning? Het is bij genoeg aanmeldingen mogelijk dat Eaton, online of op locatie, een training  door een export expert verzorgd.

Vraag een training aan

Benieuwd naar de producten van Eaton?