Nieuws

De compacte aardlekautomaat DSN201E van ABB

header ABB DSN201E
De compacte aardlekautomaat DSN201E van ABB
De DSN201E van ABB is een compacte aardlekautomaat die bij uitstek geschikt is voor paneel- en kastenbouwers. De elektronische 1P+N aardlekautomaat in 1 module behuizing leent zich ideaal voor DIN rail montage.

Moeiteloze verwerking in panelen en kasten

ABB DSN201EDe DSN201E van ABB is een compacte aardlekautomaat die bij uitstek geschikt is voor paneel- en kastenbouwers. De elektronische 1P+N aardlekautomaat in 1 module behuizing leent zich ideaal voor DIN rail montage. De hoogwaardige clips zorgen daarbij voor een eenvoudige (de)montage.

Extra installatiecomfort is gegarandeerd doordat de voeding vanaf boven- én onderzijde mogelijk is, je gebruik kun maken van kabels of doorverbindkammen en de ON/OFF-aanduiding.

De productvoordelen

  • Hoogwaardige clips: deze clips vergemakkelijken de (de)montage van de aardlekautomaten, ook wanneer deze met meerdere zijn gemonteerd met een doorverbindkam.
  • Eenvoudige aansluiting: het aansluiten van de automaat is mogelijk vanaf zowel de boven- als onderzijde. Dit kan gedaan worden met kabels of met doorverbindkammen. De nulleider wordt geschakeld.
  • Combinatie met accessoires: je hebt de mogelijkheid om de signaal- en hulpcontacten van de G2C-serie aan de rechterzijde te monteren.
  • Technische informatie: de belangrijkste technische informatie is afgedrukt op de voorkant en is ook zichtbaar als het apparaat geïnstalleerd is.
  • Gegarandeerde veiligheid: de automaat beschikt over een aanduiding van de contactstatus met I-ON/0-OFF-aanduiding in groen/rood op de tuimelknop.
  • Speciale ruimte voor label: er is een speciale ruimte voor het aanbrengen van labels voor duidelijke identificatie.
DSN 201 E aardlekautomaat

Meer informatie? Download hier de brochure

 
Privacy Statement*
 

Meer weten over de DSN201E aardlekautomaat?