Nieuws

Danfoss DrivePro® Extended Warranty

Danfoss
Danfoss DrivePro® Extended Warranty
In de wereld van industrieel gebruikte frequentieregelaars is betrouwbaarheid van het grootste belang. Het is immers cruciaal dat jouw apparatuur soepel draait om de productiviteit te handhaven. Hier komt Danfoss in beeld, met producten die bekend st

DanfossIn de wereld van industrieel gebruikte frequentieregelaars is betrouwbaarheid van het grootste belang. Het is immers cruciaal dat jouw apparatuur soepel draait om de productiviteit te handhaven. Hier komt Danfoss in beeld, met producten die bekend staan om hun ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Maar dat is nog niet alles. Met de toevoeging van DrivePro Extended Warranty word je beschermd tegen onverwachte kosten en kun je profiteren van een reeks voordelen die jouw bedrijfsvoering optimaliseren. 

Stilstand verkorten
Een van de meest opvallende voordelen van de DrivePro Extended Warranty is het vermogen om de stilstand van jouw apparatuur te verkorten. Dankzij de garantieovereenkomst kun je rekenen op directe ondersteuning, wat doorgaans leidt tot een vermindering van de stilstandtijd met maar liefst 60%. Een kortere stilstandtijd betekent dat de installatie na een ongeplande uitval sneller weer operationeel is, wat zich vertaalt in meetbare productiviteitsstijgingen die zich zullen weerspiegelen in de omzetcijfers. 

Langstlopende dekking

Wat deze garantie echt onderscheidt, is de duur ervan. De DrivePro Extended Warranty biedt de langslopende dekking binnen de sector, met garantieperiodes tot wel zes jaar. Dit geeft je de gemoedsrust dat jouw frequentieregelaar snel wordt gerepareerd of vervangen bij uitval, met minimale of zelfs geen kosten. 

Kosten voorspellen tot wel zes jaar vooruit

Het kennen van jouw budget is essentieel in elk zakelijk scenario. Met de DrivePro Extended Warranty weet je wat jaarlijks de kosten zijn voor het onderhoud van jouw frequentieregelaars, tot wel zes jaar vooruit. Deze voorspelbaarheid biedt belangrijke zakelijke voordelen en stelt je in staat om te werken met een stabiel en betrouwbaar budget. 

Type garanties

De dekking van DrivePro Extended Warranty is uitgebreid en omvat materiaal- en fabricagefouten, zelfs als onderdelen slijten onder normale bedrijfs- en omstandigheden. Je kunt kiezen uit twee typen garanties:

  • Standard Extended Warranty: reparatie bij een Danfoss Drives workshop of een levering of vervanging van een product op locatie 
  • On-site Extended Warranty: reparatie of vervanging op locatie door een Danfoss Drives Service Partner 

Het bestellen van DrivePro Extended Warranty is eenvoudig gelijktijdig met jouw bestelling voor een nieuwe frequentieregelaar. Je hebt zelfs tot 24 maanden na na de productie van de bestelde frequentieregelaar de mogelijkheid om de DrivePro Extended Warranty te bestellen. 

In de notendop biedt DrivePro Extended Warranty: 

  • Dekking tot zes jaar voor voorspelbare zakelijke voordelen op lange termijn.
  • Vooraf overeengekomen voorwaarden om kostbare administratieve stappen te vermijden en tijd te besparen. 
  • Vaste prijzen om onverwachte kosten van noodreparaties te voorkomen. 
  • Eén contactpunt voor eenvoudige communicatie en snelle respons. 
  • Originele reserveonderdelen met de hoogste betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor overige apparatuur ook wordt beschermd. 


Met de DrivePro Extended Warranty kun je vertrouwen dat bedrijfsactiviteiten soepel verlopen, met maximale bedrijfstijd en minimale zorgen over kosten. DrivePro Extended Warranty is daarnaast toepasbaar op alle Danfoss frequentieregelaars. 

Heb je interesse over de Extended Warranty of wil je meer informatie?