Nieuws

Creëer je intelligente oplossingen met Eatons easyE4 mini PLC en SmartWire-DT intelligente bedrading

easyE4 Smartwire Eaton
Creëer je intelligente oplossingen met Eaton
Tot nu toe kon informatie over de status van componenten en processen, via een fieldbus, niet via een conventioneel stuurrelais worden opgevraagd

EatonTot nu toe kon informatie over de status van componenten en processen, via een fieldbus, niet via een conventioneel stuurrelais worden opgevraagd. Toch vormen deze gegevens de basis van moderne IoT-oplossingen en op gegevens gebaseerde analyses. Dit maakt het moeilijk om intelligente componenten in bestaande systemen te integreren. Uitbreiding van de in- en uitgangen voor statusinformatie vergt veel ruimte in de schakelkast en is bovendien kostbaar. Eaton heeft daarom een intelligent Smart Wire-DT communicatiemodel ontwikkeld voor de easyE4.

Een "slimme" oplossing met Eaton als jouw partner

Met de communicatiemodule voor SmartWire-DT (SWD) biedt Eaton jou de mogelijkheid om deze uitdaging aan te gaan - met slechts één enkele module! Deze module combineert perfect de voordelen van het krachtige easyE4 stuurrelais en het intelligente SmartWire-DT bedradingssysteem.

easyE4 SmartWire Eaton

Statusinformatie van aangesloten apparaten en processen, zoals gemeten stroomwaarden, sensoren en schakeltoestanden, is beschikbaar via de easyE4 en vereenvoudigt de diagnose en het oplossen van problemen. Bovendien kunnen parameters zoals setpoints van de motorfrequentie bij frequenieregelaars comfortabel via de mini PLC worden ingesteld. Bovendien zorgt de aansluiting op het SWD-netwerk ook voor een compacte totaaloplossing en minder bedradingstijd binnen en buiten de schakelkast.

  • Creëer slimme componenten

SmartWire-DT zorgt voor uniforme communicatie met alle machinexomponenten, die zo kunnen worden geconfigureerd, bewaakt en bestuurd.

  • Configureer op afstand

De 'easy' mini PLC gebruikt cyclische services om de afzonderlijke componenten te configureren - zelfs op afstand, dankzij de geïntegreerde internetverbinding.

  • Houd meer ruimte over in de schakelkast

De 35 mm brede SWD-communicatiemodel vervangt alle I/O-uitbreidingen en maakt het mogelijk om tot 99 deelnemers via één easyE4 stuurrelais in een netwerk op te nemen. Dit bespaart ruimte in jouw schakelkast en geeft je meer flexibiliteit bij het ontwerpen van jouw toepassing.

  • Gebruik de geïntegreerde SWD-Assist vanuit de easySoft 7 programmeersoftware

Onze intuïtieve programmeersoftware easySoft 7 voor de easyE4 serie kan ook worden gebruikt voor het configureren van SmartWire-DT-apparaten en het netwerk. Hiervoor zijn de functies van de SWD-Assist geïntegreerd in de nieuwste versie van easySoft 7, wat betekent dat je geen extra software nodig heeft. De SmartWire-DT componenten eenvoudigweg worden via "drag&drop" aan het programma toegevoegd.

Benieuwd naar de communicatiemodule van Eaton?