Nieuws

Correcte, efficiëntere werkwijze met digitaal zakendoen

accountmanager
Correcte, efficiëntere werkwijze met digitaal zakendoen
Dat er steeds meer sprake is van digitalisatie is niet vreemd, want het vergemakkelijkt en versnelt handelingen. Bij Van Egmond Groep denken wij ook na over hoe wij de processen kunnen optimaliseren en vereenvoudigen voor jou als klant.

Steeds meer werkzaamheden en processen worden geautomatiseerd. Zo komen we zowel privé en op het werk steeds meer in aanraking met digitalisering. Dat er steeds meer sprake is van digitalisatie is ook niet vreemd, want het vergemakkelijkt en versnelt handelingen. Bij Van Egmond Groep denken wij ook na over hoe wij de processen kunnen optimaliseren en vereenvoudigen voor jou als klant. Onze aanvullende dienstverlening ‘digitaal zakendoen’ is hier het perfecte voorbeeld van. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en welke problemen wij bij jou weg kunnen nemen? Lees dan verder.

Waar loop je tegenaan?

Bedrijfs- en bestelprocessen kunnen vaak veel kostbare tijd in beslag nemen. Er moet veel data verzameld worden, veel informatie gecontroleerd worden en er moeten verschillende handelingen worden uitgevoerd. Deze tijd kan je vaak beter besteden aan andere werkzaamheden. Daarnaast kunnen daarbij ook fouten ontstaan. Kort gezegd, herken jij de volgende problemen:

  • het verkeerd overnemen van data
  • tijd tekort door veel handmatig werk
  • geen duidelijk en actueel inzicht in de artikelgegevens

Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat jouw processen onnodig vertragen of dat werkzaamheden opnieuw uitgevoerd moeten worden. Door het juist toepassen van digitale oplossingen en het maken van slimme systeemkoppelingen, kunnen deze problemen gemakkelijk voorkomen worden. Dit resulteert zich uiteindelijke in foutreductie, efficiëntere werkwijze en correcte actuele inzichten. Met als extra resultaat dat je meer tijd krijgt voor andere werkzaamheden.

Welke oplossing biedt Van Egmond Groep?

Op basis van de kennis en inzichten die wij binnen Van Egmond Groep hebben, kunnen we jou een passende oplossing aanbieden. We ondersteunen je bij de digitalisering van onder andere het bestelproces, maar geven je ook advies over verdere optimalisaties. Samen met jou proberen we tot een efficiënte, snelle en slimme oplossing te komen dat perfect aansluit bij jouw bedrijfsproces.

Doordat wij op de hoogte blijven van de technische ontwikkelingen, zijn wij in staat om jou een actueel aanbod te bieden van verschillende diensten en oplossingen.

Systeemkoppelingen

Een voorbeeld van een van de oplossingen die we jou kunnen bieden, zijn onze systeemkoppelingen. Naast dat je gebruik kunt maken van onze Portal voor onder andere het vinden van uitgebreide artikelinformatie, het plaatsen van bestellingen én het raadplegen van uitgebreide orderstatusinformatie, ontwikkelen we directe koppelingen tussen jouw systemen en die van Van Egmond Groep. Hierdoor optimaliseer je het bestelproces binnen jouw organisatie, automatiseer je het handmatige werk, beperk je terugkerende handelingen, reduceer je fouten en krijg je actueel inzicht in artikeldata. Op deze manier bespaar je op zowel indirecte en directe kosten.

Benieuwd met welke systeemkoppelingen wij jou kunnen helpen? Download onze brochure voor meer informatie.

Download onze brochure

Hoe biedt Van Egmond Groep de beste oplossing?

Bij Van Egmond Groep vinden we het belangrijk om mee te denken en advies op maat te geven. Zo ook op het gebied van digitaal zakendoen. Onze experts hebben uitgebreide kennis en ervaring en deze zetten ze graag in om voor jou tot een passende oplossing te komen.

Natuurlijk proberen we je te helpen met standaardoplossingen, wat vaak de meest doeltreffende oplossingen zijn wat betreft kosten en doorlooptijd. Echter zijn deze standaardoplossingen soms niet toereikend. In dat geval bieden wij maatwerkoplossingen. Hierbij kijken we nog specifieker naar jouw vraag en situatie en gaan we in gesprek met partners, om tot de best passende oplossing te komen.

Wil je meer advies dan enkel over het optimaliseren van het bestelproces? Ook daarbij helpen we jou graag verder. We bieden verschillende digitale oplossingen voor het optimaliseren en efficiënter maken van andere bedrijfsprocessen in jouw organisatie en supply chain.

Meer weten over digitaal zakendoen?

Ben je benieuwd naar hoe we jou kunnen ondersteunen met onze dienstverlening? In onze digitale brochure ‘Digitaal zakendoen’ geven we je graag meer informatie en lichten we de mogelijkheden toe. Door het invullen van onderstaand formulier, ontvang je de brochure direct in je mailbox.

 
 

 

Brochure Digitaal zaken doen