Nieuws

Corona-update: bestel vroegtijdig je materialen, zo werken we samen aan het voorkomen van verstoringen

.
.
Bestel vroegtijdig je materialen om verstoringen te voorkomen
Covid-19 houdt ons in Nederland, maar ook internationaal, nog steeds in haar greep. Graag doen we ook een beroep op jou om benodigde materialen, indien mogelijk, vroegtijdig te bestellen.

Geachte relatie,

Covid-19 houdt ons in Nederland, maar ook internationaal, nog steeds in haar greep. De maatregelen zijn verder aangescherpt en net als in de eerste periode zetten wij ons dagelijks in om de continuïteit van jouw productie en bedrijfsvoering te blijven borgen en ondersteunen.

Wij doen dit uiteraard binnen de door de overheid en het RIVM gestelde regels om veiligheid boven alles te stellen. We verwachten dat de gevolgen van de (internationaal) getroffen maatregelen ook een grotere negatieve invloed zullen gaan hebben op de beschikbaarheid van grondstoffen, half-fabrikaten en betrouwbare levertermijnen van producten van leveranciers aan ons.

Van Egmond Groep heeft hierover nauw contact met haar partner fabrikanten en leveranciers en anticipeert hier maximaal op. Graag doen we ook een beroep op jou om benodigde materialen, indien mogelijk, vroegtijdig te bestellen. Hierdoor zijn we samen beter in staat de verstoringen te beperken en kun je je productie goed plannen. Zo voorkomen we samen faalkosten in de keten.

Wij horen graag je vragen en staan, zoals altijd, klaar om je te ontzorgen. We hopen dat de gevolgen van deze pandemie voor jou en je bedrijf tot een minimum beperkt zullen blijven. Stay safe & healthy!

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers Van Egmond Groep

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij staan voor je klaar!