Nieuws

Corona-update: beschikbaarheid artikelen

Corona update
Corona update
Corona-update: beschikbaarheid artikelen
Als gevolg van de (internationaal) getroffen maatregelen rondom Covid-19 en sterke groei in de afname van bepaalde producten, is er een negatieve invloed ontstaan op de beschikbaarheid van producten.

Net als in de eerste coronaperiode zetten wij ons dagelijks in om de continuïteit van jouw productie en bedrijfsvoering te blijven borgen en ondersteunen. Als gevolg van de (internationaal) getroffen maatregelen rondom Covid-19 en sterke groei in de afname van bepaalde producten, is er een negatieve invloed ontstaan op de beschikbaarheid van grondstoffen, halffabrikaten (waaronder elektronica componenten) en levertermijnen van bepaalde producten van onder andere Siemens en Eaton. Ook de toenemende internationale vraag en oplopende transporttijden van onderdelen spelen hierin een rol.

Wat wij doen om de voorraad op peil te houden

Wij anticiperen zo goed mogelijk op deze nieuwe situatie door het aanpassen van de levertijden in onze systemen. We monitoren de beschikbaarheid van artikelen en leggen waar nodig extra voorraad aan. Is een artikel niet (meer) beschikbaar? Dan adviseren wij jou graag over een passend alternatief.

Bestel vroegtijdig je materialen

Om deze tijdelijke verstoring tot een minimum te beperken, adviseren we jou om benodigde materialen, indien mogelijk, vroegtijdig te bestellen. Hierdoor zijn we samen beter in staat de verstoringen te beperken en kun je je productie goed plannen. Zo voorkomen we samen faalkosten in de keten.

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij staan voor je klaar!