Nieuws

Configureer en bouw jouw verpakkingsmachines sneller via de Schneider Electric Packaging Selectietool

Header
Configureer en bouw jouw verpakkingsmachines sneller
Schneider Electric is de toonaangevende leverancier van automatiseringsoplossingen voor alle soorten verpakkingsmachines. Van eenvoudig tot complex, compact tot modulair, u vindt de juiste oplossing voor uw machine.

Schneider Electric is de toonaangevende leverancier van automatiseringsoplossingen voor alle soorten verpakkingsmachines. Van eenvoudig tot complex, compact tot modulair, jij vindt de juiste oplossing voor jouw machine. Nu nog eenvoudiger met de handige selectietool.

Oplossingen voor verpakkingsautomatisering

Verhoog de efficiëntie en de prestaties van jouw machines met de oplossingen van Schneider Electric voor verpakkingstoepassingen. Ontdek hoe je jouw engineeringsprocessen kunt vereenvoudigen met behulp van controllers met volledig geïntegreerde functies, intuïtieve tools, gebruiksklare architecturen en speciale softwarefunctionaliteit.

30%

Kortere time-to-market

40%

Snellere machine integratie

30%

Reductie in energieverbruik

Packaging tool

Configureer en bouw jouw verpakkingsmachines sneller met Schneider Electric

Het ontwikkelen van betrouwbare automatiseringsoplossingen voor verpakkingsmachines kost tijd. Je moet er zeker van zijn dat je de juiste onderdelen voor jouw project hebt en dat ze compatibel zijn met elkaar.

Met de handige selectietool kun je nu eenvoudig alle betrouwbare producten selecteren die je nodig hebt om de verpakkingsoplossing te bouwen die jij wilt. Zoek Schneider Electric producten die passen bij jouw projectspecificaties en wanneer je klaar bent, rond je de bestelling af met één klik.

Vul- en sluitmachines

Vul- en sluitmachines

Horizontale verpakkingsmachines

Horizontale verpakkingsmachines

Verticale verpakkingsmachines

Verticale verpakkingsmachines

Kies voor de expertise en betrouwbare oplossingen van Schneider Electric en Van Egmond Groep

Packaging Photo

  • Verkort je time-to-market en minimaliseer risico's door gebruik te maken van de expertise van Schneider Electric en Van Egmond Groep;
  • Maak inbedrijfstelling efficiënter met producten die open standaarden volgen, zoals ZigBee, EtherNet/IP en Sercos 3;
  • Maak snellere machine-integratie mogelijk door het gebruik van open standaarden en protocollen zoals Ethernet, OPC UA en PackML;
  • Ontvang betrouwbare updates over de manier waarop jouw machines presteren met open standaarden en protocollen zoals Ethernet en OPC UA;
  • Optimaliseer de systeemprestaties via verbonden apparaten, monitoring en analyse.

Kies de juiste oplossingen voor jouw verpakkingsmachines

Een compleet assortiment met de relevante functies voor verpakkingstoepassingen

Modicon M262 Logic & Motion Controller

Modicon M262 Logic & Motion Controller

Modicon M262-controllers zijn voorzien van Industrial Internet of Things (IIoT)-protocollen en encryptie om directe cloudconnectiviteit en digitale diensten te bieden.
 

Help mij kiezen

Bekijk het assortiment

Altivar Machine ATV320 Frequentieregelaars

Altivar Machine ATV320 Frequentieregelaars

Altivar Machine ATV320, een frequentieregelaar ontworpen voor machinebouwers die voldoet aan eenvoudige en geavanceerde toepassingsvereisten voor driefasige synchrone en asynchrone motoren.

Help mij kiezen

Bekijk assortiment

TeSys Deca

TeSys Deca schakelaars en omkeerschakelaars

TeSys Deca schakelaars en omkeerschakelaars zijn verkrijgbaar van 9 A tot 150 A (inductieve motoren), en van 20 A tot 200 A (resistieve belastingen) in 3-polige en 4-polige versies.


Help mij kiezen

Bekijk assortiment

Harmony XVU Signaalkolommen

Harmony XVU Signaalkolommen

De Ø 60 mm signaalkolommen en sirenes bieden meervoudige verlichtingspatronen, montageflexibiliteit, moderne esthetiek, ongeëvenaarde helderheid en duidelijkheid van de machinestatus op 360°.Help mij kiezen

Bekijk assortiment

Telemecanique optische sensoren

Telemecanique Optische sensoren

Telemecanique Sensors heeft de industrienormen bepaald op het gebied van foto-elektrische naderingssensoren met innovatieve ontwerpoplossingen zoals de XUY-rollerbaansensor.

 

Help mij kiezen

Bekijk assortiment

Telemecanique inductieve en capacitieve sensoren

Telemecanique Inductieve en Capacitieve sensoren

Ongeacht het materiaal dat je moet detecteren - zonder het aan te raken - Telemecanique Sensors biedt je een volledige reeks inductieve en capacitieve sensoren van hoge kwaliteit en met hoge prestaties.

Help mij kiezen

Bekijk assortiment

Aanvullende informatie en technische documentatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt 

Schneider Electric: jouw partner in Industriële Automatisering

SE logoProfiteer van een uitgebreid aanbod aan producten en oplossingen voor industriële automatisering en besturing - van programmeerbare relais tot motion controllers en interfacemodules voor toepassingen van eenvoudige machines tot complexe processystemen.