Nieuws

Collecteer energie data met WAGO Power Quality en MID-modules

Wago
Collecteer energie data met WAGO Power Quality en MID-modules
Ontdek meer over de Power Qualiy en MID-modules van WAGO. Deze modules bieden fabrikanten nauwkeurige metingen en diepgaande analyses van energie.

Ontdek meer over de Power Quality en MID-modules van WAGO. Deze modules bieden fabrikanten nauwkeurige metingen en diepgaande analyses van energie, waardoor ze een solide basis leggen voor voorspellende onderhoudssystemen die storingen kunnen identificeren nog voordat ze optreden. 

Met een breed scala aan meetmogelijkheden, zoals stroom- en spanningsmetingen, evenals energiemetingen, bieden de stroomomvormers van WAGO fabrikanten waardevolle inzichten in hun energieverbruik en -efficiëntie. Zelfs in veeleisende industriële omgevingen leveren de spanningsaftakkingen nauwkeurige metingen, waardoor betrouwbare data wordt gegarandeerd. 

De voordelen van WAGO producten zijn onder andere:
 

  • Snelle en veilige aansluiting dankzij de CAGE CLAMP®-aansluittechniek 
  • Omvangrijk productportfolio, zowel voor nieuwe installaties als voor de ombouw van reeds bestaande installaties 
  • Op elkaar afgestemde componenten voor het management van energiegegevens 
Wago

Energy Data Management 

De producten voor Energy Data Management benadrukken het cruciale belang van dataverzameling voor effectief energiebeheer. Door nauwkeurige metingen van energieverbruik te verzamelen en te analyseren, kunnen fabrikanten waardevolle inzichten verkrijgen in hun operationele processen. Deze gegevens stellen hen in staat om trends te identificeren, inefficiënties op te sporen en proactieve beslissingen te nemen om kosten te verlagen en duurzaamheid te bevorderen. 

Meer weten over de oplossingen van WAGO?