Nieuws

Click-in-technologie voor alle vloerstaande behuizingen van nVent HOFFMAN

.
Snel en gereedschapsvrij montagesysteem voor alle vloerstaande be
De nieuwste snelkoppelingsoplossingen van nVent HOFFMAN bieden paneelbouwers een snelle montagemethode om hun concurrentievoordeel te vergroten, dankzij vereenvoudigde montageoplossingen.

.Goed nieuws voor paneelbouwers: Je kunt je montagetijd verkorten met minimaal 12 minuten voor elke twee gekoppelde behuizingen.

De nieuwste snelkoppelingsoplossingen van nVent HOFFMAN bieden paneelbouwers een snelle montagemethode om hun concurrentievoordeel te vergroten, dankzij vereenvoudigde montageoplossingen. nVent HOFFMAN's innovatieve koppelbeugels voor vloerstaande behuizingen vereisen geen montagegereedschappen, waardoor snelle montage door één persoon mogelijk is. Een oplossing voor de concurrentiebehoeften van paneelbouwers voor snellere montagetijden.

De CLICK-IN-technologie is getest volgens de strengste normen voor het laad- en hefvermogen en de trillingsbestendigheid.

Snelkoppelingsbeugels

De CCI- en CCM-koppelbeugels brengen gebruiksgemak en montagesnelheid naar een heel nieuw niveau.

.

Profielsysteem

Het CLPF-profielsysteem wordt geleverd met de bevestigingsbeugels voorgemonteerd in het profiel, waardoor de montagetijd aanzienlijk wordt verkort.

.

Bevestiging van zijpanelen met nieuwe gepatenteerde houder

nVent HOFFMAN's zijpanelen voor de reeks vloerstaande behuizingen, inclusief SPM/SPMS, zorgt voor bescherming. Hierdoor werken elektrische componenten zonder verstoringen en is personeel beschermd tegen ongevallen.

Er is een nieuwe gepatenteerde houder geïntroduceerd om montage van deze panelen nog gemakkelijker te maken. De nieuwe houders vervangen de kooimoeren om een snellere montage van een zijpaneel door één persoon mogelijk te maken. Deze nieuwe bevestigingsmethode is een standaardvoorziening op zijpanelen van plaatstaal, roestvast staal en aluminium voor combineerbare vloerstaande behuizingen.

.

Montagevulplaat

De MPF-vulplaat is een vlak montageoppervlak waarmee een continu montageoppervlak voor gekoppelde combineerbare vloerstaande behuizingen mogelijk wordt gemaakt.

.

Meer weten over de oplossingen van nVent HOFFMAN?