Nieuws

CAPAROC: Individueel modulair systeem voor overstroombeveiliging

Phoenix Contact Caparoc
CAPAROC: Individueel modulair systeem voor overstroombeveiliging
Met CAPAROC brengt Phoenix Contact een individueel modulair systeem voor de overstroombeveiliging op de markt. Het heeft veel combinatiemogelijkheden, een intuïtieve bediening en een eenvoudig design.

Phoenix Contact LogoMet CAPAROC brengt Phoenix Contact een individueel modulair systeem voor de overstroombeveiliging op de markt. Met de vele combinatiemogelijkheden, de intuïtieve bediening en het eenvoudige design kan de gebruiker een individuele en toekomstgerichte standaard in de apparaatbeveiliging opbouwen.

De oplossing ontstaat door een grote keuze aan afzonderlijke modulen en veel combinatiemogelijkheden. Het gepersonaliseerde systeem van apparatenbeveiligingsschakelaars is onderling compatibel, met toekomstige updates technologisch actueel en altijd uitbreidbaar, ook wanneer het systeem in gebruik is.

De voordelen:

  • De personaliseerbare standaard, dankzij veelzijdige combinatiemogelijkheden van het toekomstbestendige modulaire systeem.
  • Bijzonder eenvoudige bediening voor iedereen door de opbouw zonder gereedschap, onderbrekingsvrije installatie en transparante bedrijfstoestand.
  • Opvallend eenvoudig design met uitgebreide ondersteuning van de keuze tot digitale service.
Personaliseerbaar systeem voor apparatenbeveiligingsschakelaars
Uiterst eenvoudige bediening met multifunctionele led-toets

Het systeem onderscheidt zich door een eenvoudige bediening, dankzij opbouw zonder gereedschap, onderbrekingsvrije installatie en transparante bedrijfstoestand. De modulen kunnen ook in samengebouwde toestand heel gemakkelijk vast en los geklikt worden. De eenvoudige nominale stroominstelling en de eenduidigheid van de aansluitingen en potentialen maken een intuïtieve bediening mogelijk.

Een online configurator ondersteunt de gebruiker bij het samenstellen van het benodigde systeem. Met een persoonlijk artikelnummer kan de oplossing steeds weer opnieuw besteld worden. Passende digitale service biedt ondersteuningen van het 3D-model en het markeren tot het dataplan en Eplan.

Meer informatie? Download de brochure

 

 
Privacy Statement*
 

Benieuwd naar de CAPAROC producten van Phoenix Contact?