Nieuws

BW Werkschakelaar voor veilig uitvoeren van reparatie en onderhoud

ABB BW Werkschakelaar
BW Werkschakelaar voor veilig uitvoeren van reparatie en onderhou
De BW Werkschakelaar van ABB leent zich bij uitstek voor het uitschakelen van de apparatuur en daarmee voor het veilig uitvoeren van de werkzaamheden.

ABBIn en om de woningen wordt steeds meer apparatuur buiten opgesteld. Warmtepompen, airco of op afstand bedienbare zonneschermen - ze komen steeds vaker in het straatbeeld voor. Bij het onderhoud aan of reparatie dient de apparatuur echter eerst te worden uitgeschakeld. Alleen dan kunnen de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. De BW Werkschakelaar van ABB leent zich bij uitstek voor het uitschakelen van de apparatuur en daarmee voor het veilig uitvoeren van de werkzaamheden.

ABB BW WerkschakelaarDe werkschakelaar is ondergebracht in een behuizing met IP65-bescherming. Daarmee kan de schakelaar niet alleen binnen, maar ook buiten worden ingezet. De werkschakelaar is aan de rechterzijde voorzien van een hendel waarmee de apparatuur wordt aan- en uitgeschakeld. De installatie van de schakelaar is bovendien vergrendelbaar met een hangslot voor veiligheid. Voor het configureren van de schakelaar kan daarbij handig gebruik worden gemaakt van eConfigure.

Meer weten over de ABB BW Werkschakelaars?