Nieuws

Blue e+ ventilatoren van Rittal

rittal
Blue e+ ventilatoren van Rittal
De Blue e+ ventilatoren van Rittal zijn je beste vriend als het gaat om het reguleren van temperaturen in jouw behuizingen.

RittalDe Rittal Blue e+ ventilatoren zijn je beste vriend als het gaat om het reguleren van temperaturen in behuizingen. Of je nu te maken hebt met een onverwachte hittegolf of gewoon een efficiëntere luchtstroom nodig hebt, deze ventilatoren hebben het allemaal.

Slimme functies en installatiegemak

Stel, je hebt een ongeplande temperatuurstijging in je behuizing. Dan is er geen reden tot paniek, want de Blue e+ ventilatoren hebben een noodkoelfunctie die je componenten beschermt tegen oververhitting en onnodige kosten. Hiermee voorkom je systeemuitval. Bovendien beschikt de Blue e+ ventilator over installatiegemak. Je hebt namelijk geen gedoe meer met gereedschap!

Met verbeterde vergrendelingshaken en een handig openingsmechanisme voor filtermatvervanging, is het monteren en onderhouden van deze ventilatoren een fluitje van een cent. Plus, je kunt nog steeds gemakkelijk de luchtstroomrichting veranderen en de stroomaansluiting flexibel positioneren.

Of je behoefte nu klein of groot is, er is een Blue e+ ventilator voor elke situatie. Met verschillende maten en capaciteiten, inclusief speciale EMC-modellen voor elektromagnetische afscherming, vind je zeker een perfecte match voor jouw behoeften. 

Gemakkelijk te controleren en eigen onderhoud

Dankzij de IoT-interface kun je nu alles in de gaten houden. Van het energieverbruik tot de bedrijfsuren. En met sensoren die warmteontwikkeling detecteren, kan de ventilator zelfs automatisch worden geactiveerd als dat nodig is. Daardoor blijft jouw systeem veilig!

Bovendien denken de ventilatoren aan hun eigen onderhoud. Met automatische filterreiniging en slimme meldingen voor filtervervanging, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het welzijn van je ventilatoren.

Kortom, met hun innovatieve ontwerp en slimme functies tillen de Blue e+ ventilatoren jouw klimaatregeling naar een hoger niveau.  

Meer weten over de ventilatoren van Rittal?